I

INDOOR ACTIVITEITEN IN DEN HAAG: 12 x TIPS

binnen activiteiten Den haag - binnen activiteit Den Haag - wat te doen met regen in den haag - wat te doen als het regent den haag - indoor activiteit Den Haag - regenachtige dag den haag - binnen activiteiten volwassenen - indoor activiteiten volwassenen

Regen en Nederland gaan hand in hand samen. Maar je vervelen tijdens een regenachtige dag? Daar doen we niet aan! Want zelfs als de pijpenstelen uit de lucht vallen, zijn er genoeg leuke binnen activiteiten (voor volwassenen) te vinden. Hieronder vind je 12 x tips om te doen in Den Haag met regen.

Wat te doen met regen in Den Haag? Van leuke musea en workshops tot je mee laten sleuren in musicals: dit zijn 12 x indoor activiteiten in Den Haag! >

1. Proef lekkere wijnen bij Bouzy

Wijn, vriendinnen én je kennis bijspijkeren, wie wil dat nou niet? Een wijnproeverij is dé binnen activiteit om eens aan de lijven te ondervinden wat je nu écht een lekkere wijn vind. In Den Haag kun je aanschuiven bij de gezellige wijnbar Bouzy waar je proeverij al begint met bubbels bij ontvangt.

Ook leuk! Wat te doen met regen in Amsterdam >

2. Duik leuke boetiek winkeltjes in

Shoppen is altijd een goed idee, zeker als het slecht weer want dan kun je rondsnuffelen terwijl je tegelijkertijd schuilt voor de regen. Je kunt natuurlijk de winkelstraten in voor bekende ketens, maar in Den Haag zijn er ook genoeg leuke boetiek winkeltjes. Bijvoorbeeld Donna Tienda en Anneke, hier vind je meer boetiek winkels >

3. Plan een Haagse audio tour in een historische tram

Regent het, maar wil je tóch sightseeing? Kies dan voor een bijzondere rit door Den Haag met een 60 jaar oude tram. Tijdens de rondrit rijd je voorbij attracties en bezienswaardigheden die allemaal toegelicht worden via de audio. Je kunt hier zelf de taal én dialect inschakelen. Onze tip: stel het Haagse accent in en de tour wordt nóg leuker.

Regenachtige dag in Den Haag? Na de afbeelding vind je meer leuke indoor activiteiten >

wat te doen in den haag - activiteiten den haag - tours den haag - leuke dingen in den haag

4. Trakteer jezelf op een lunch of diner

Op zoek naar leuke binnen activiteiten in Den Haag? Uit eten is altijd een goed idee (of ’t nu regent of niet). Daarom onze tip: bezoek je favoriete restaurant, lunchplek of café en eet je favoriete gerechten. Of zoek een nieuwe hotspot uit en probeer iets nieuws. Op Girls Who geven we boordevol inspiratie >

5. Snuif cultuur in een museum

Een regenachtige dag in Den Haag is het perfecte excuus om meer te leren over een interessant onderwerp en te verdwalen in leuke collecties. En waar doe je dit nu beter dan in een museum? Lucky us, want onze politieke hoofdstad barst van de musea (zo’n 54), dus er is genoeg te zien! Van het Mauritshuis tot kunstmusea en een gevangenismuseum. Voor ieder wat wils!

Wat te doen als het regent in Den Haag? Hieronder vind je meer tips >

6. Proef de vloeibare historie bij Van Kleef

In het centrum van Den Haag vind je de enige, nog overgebleven,  jenever en- likeurdistilleerderij Van Kleef. Je kunt hier Haagse likeurtjes proeven waarbij prachtige verhalen worden verteld. De eigenaresse weet bij elke likeur of jenever wel een leuke story te vertellen.

7. Verf je eigen mokjes bij Fems Ceramics

Lekker met je handen bezig zijn, je eigen mokken, vazen of bordjes creëren en even heerlijk ontspannen. Bij Fems Ceramics leer je tijdens de workshop om handgemaakte keramische producten te maken op de draaischijf. Uiteraard word je natuurlijk stap voor stap begeleid in jouw proces.

8. Ontsnap uit Operation Exit

Op zoek naar leuke indoor activiteiten in Den Haag? Tijd om de hersenen te laten kraken in een ontsnappingskamer! Bij Operation Exit duik je in de verhalen van de Baron van Hagesteijn en zijn grote (goud)schatten. Eerst dring je de kamer binnen, dan ga je op zoek naar de schat om vervolgens ongezien weg te glippen. Denk jij dat dit jou lukt?

Ook leuk! 27 x escape rooms door heel Nederland >

9. Kijk een film in het Filmhuis

We snappen het: op een regenachtige dag in Den Haag plof je het liefst de hele dag op de bank met een leuke film en snacks. Maar is het niet veel leuker om hier een uitje van te maken? Het Filmhuis in Den Haag is een plekje waar je nét wat knusser films kijkt dan in de standaard bioscopen. Hier vind je welke films er draaien >

Wat te doen als het regent in Den Haag? Hieronder vind je meer tips >

10. Laat je meeslepen tijdens een musical in het AFAS Circustheater

Een musical bezoeken in het AFAS Circus theater is sowieso leuk om te doen. Maar vraag jij je af ‘wat te doen in Den Haag met regen?’, is het droog zitten een extra argument om die ticket te boeken. Vergeet de regen die tegen het raam tikt en laat je voor even meesleuren in een andere wereld. Een wereld waar zand, dans en avontuur de hoofdrol spelen. Zie hier wat er draait >

11. Trakteer jezelf op een spa-dag

Even ontsnappen aan alle drukte van de stad, de regen en écht even uitrusten? Je zelf trakteren op een sp=dag is dan precies dé indoor activiteit in Den Haag wat jij moet doen!

12. Daag elkaar uit in een spelletjeshal

Niet vies van een competitief spelletje? En vraag jij je af wat te doen met regen in Den Haag? Nou, duik dan een arcadehal in in waar je een volledige speelhal vindt met games variërend van dans tot Mario.. De verliezer trakteert op iets lekkers?!

En, welke leuke indoor activiteiten doe jij met regen in Den Haag?

CategoriesNiet gecategoriseerd