1

10 x HOTSPOTS OP DE HAARLEMMERSTRAAT

De Haarlemmerstraat en  Haarlemmerdijk vormen samen een rondom de Jordaan gelegen juweeltje. Zo ook op smakelijk gebied: je vindt hier allerlei winkels en gezellige restaurants en hotspots voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Wil je weten waar je precies moet zijn? Hieronder vind je 10 hotspots op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. 

Vind hier de hotspots op de Haarlemmerstraat in Amsterdam die je moet kennen > 

Mr. Meat

Steakhouse Mr. Meat is de place to be voor de echte vleesliefhebber of flexitariër, die wil genieten van écht kwaliteitsvlees. En juist die kwaliteit is bij Mr. Meat essentieel. Zo is de herkomst van elk stuk vlees namelijk nauwkeurig gecheckt en gekeurd en is het vleesconcept extra bijzonder omdat er Turkse specialiteiten op de menukaart staan.

Ernaast drink je een zorgvuldig geselecteerde wijn in een fijne, lichte setting. In het restaurant, voor de deur of in de binnentuin. Meat you there?
Mr. Meat >

mr. meat amsterdam - hotspots haarlemmerstraatHotspots Haarlemmerstraat // Mr. Meat // restaurants bij Amsterdam Centraal

Café Nieuw Amsterdam

Je verwacht het niet, maar in de drukke Haarlemmerstraat vind je achter de deuren van Café Nieuw Amsterdam een prachtige en romantische binnentuin. Je kunt er lunchen om het fonteintje heen, borrelen op het terras aan de Haarlemmerstraat of dineren in hun sfeervolle restaurant. Dit is een plek waar je iedere dag en ieder moment van het dag kunt komen genieten!
Nieuw Amsterdam >

Ook leuk! Vind hier de 10 gezelligste kroegen in de Jordaan >

STACH

STACH is altijd een goed idee! Elk seizoen kiest deze zaak zijn favoriete gerechten uit lokale keukens. Vers en gezond, zodat jij daar niet meer over na hoeft te denken. Je kunt hier terecht voor de lekkerste (to go) broodjes, sapjes, lekkernijen en koffie!
STACH > 

Bistro Neuf

Bistrot Neuf in Amsterdam staat voor eerlijk en herkenbaar lekker Frans eten. Gezellig en simpel tafelen met als basis: wijn. Hier kun je uitgebreid genieten van het al het lekkers of bijvoorbeeld een snelle hap doen aan de bar.
Bistro Neuf >

10 x Franse Restaurants in Amsterdam >

SLA

SLA is een biologische saladebar. Denk hierbij aan een feestje in een salade van geroosterde, gestoomde en/of gepelde groenten en op smaak gebracht ander lekkers. Ze gebruiken alleen de beste onbewerkte ingrediënten, onbespoten geteeld, en duurzaam ingekocht.
SLA >

Juicelab 

Dit is een 96% vegan juice lab met koud geperste sapjes, acai bowls, smoothies en smoothie bowls. Ook scoor je hier de lekkerste vegan en vegetarische snacks! Geniet hier van jouw gezonde sapje of neem hem mee!
Juicelab >

Vind hier nog meer hotspots op de Haarlemmerstraat in de Jordaan > 

Pizzabakkers 

De plek voor iedereen die van houtovenpizza’s en prosecco houdt! Ze creëren graag een ontspannen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Hun basis is Italiaanse pizza op haar best: in de houtoven gebakken, met verse ingrediënten bereid en met liefde gemaakt.
Pizzabakkers >

11 x Italiaanse Restaurants in Amsterdam >

VINNIES 

VINNIES is jouw living room-away-from-home. Een plek om te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap. Hier geven ze veel om goede service en letten ze op de details! Proef hier de lekkerste gerechten voor ontbijt en lunch.
VINNIES >

Ibericus Amsterdam

Ze zijn de eersten die zich specifiek gericht hebben op het aanbieden en verkopen van de wereldberoemde Pata Negra-delicatessen. Je kunt zelf kiezen of je jouw bestelling meeneemt of er onder het genot van een kop koffie van geniet in hun gezellige zitgedeelte.
Ibericus >
En, welke van deze hotspots op de Haarlemmerstraat in Amsterdam ga jij als eerste bezoeken?

CategoriesFijne Foodspots