8

8 x LEUKE HOTELS OP VLIELAND

Leuke hotels op Vlieland - betaalbare hotels op Vlieland - Luxe hotels op Vlieland

Even uitwaaien! Dat is en blijft toch het allerbeste aan een weekendje aan zee… Doe dat de eerstvolgende keer eens gezellig op de Waddeneilanden, of beter gezegd, op Vlieland. Boek een lekker hotel, maak oneindig veel strandwandelingen, struin neer op een heerlijk terras en geniet. Daarom maakten wij dit lijstje met leuke hotels op Vlieland, voor jouw volgende tripje naar de zee!

Toe aan een weekendje aan zee? Boek dan één van deze leuke hotels op Vlieland >

Leuke hotels op Vlieland, betaalbare hotels op Vlieland, Vlieland hotels met hond, luxe hotel Vlieland

1. Leuke hotels op Vlieland: Loods

Loods Hotel Vlieland ligt in het Oosten van het Waddeneiland en is dé plek om heen te gaan als je lekker wil ontspannen op het eiland. Je kunt er een heerlijke kamer met uitzicht op het strand boeken en betaalt daar rond de 100 euro per nacht voor, óók nog eens een betaalbaar hotel op Vlieland dus! Er zit ook nog eens een ontzettend gezellig café onder, ideaal dus als je nog een drankje wil doen met je vriendinnen of geliefde na een gezellige dag op het eiland.

2. Knus hotel op Vlieland: Hotelletje de Veerman

Hotelletje de Veerman, schattiger en knusser wordt het niet op dit Waddeneiland. Dit betaalbare hotel op Vlieland is dan ook rap van tevoren volgeboekt, wel zo handig om te weten. Maar als je een kamer bemachtigd door op tijd te boeken, slaap je wel pal onder de vuurtoren! Nog een leuke tip: als je ontbijt in dit leuke hotel kun je een lunchpakketje meenemen, om later die dag op een kleedje op het strand op te eten.

3. Hotel met spa: WestCord Strandhotel Seeduyn

Even toe aan ultiem ontspannen op je volgende weekendje weg? Dan kun je beste voor Strandhotel Seeduyn kiezen. Met hun solarium, de sauna en het Turkse stoombad kom je namelijk volledig opgeladen terug van je weekendje Vlieland! Ideaal toch: de hele dag lekker uitwaaien en wat lekkers eten en drinken op het strand, om de avond, of zelfs de complete volgende dag, volledig in de watten te worden gelegd. Dan gun je jezelf toch!

Nog meer strandplezier? Ga zeehonden spotten in Nederland >

4. Hotel aan zee in Vlieland: hotel Zeezicht

Bij hotel Zeezicht op Vlieland komt álles samen: uitzicht op de haven, het dorp, de vuurtoren én de zee. Het hotel ligt dan ook in het centrum van het eiland en beschikt over een bar én een restaurant waarin je van allerlei lokale specialiteiten kunt genieten. De perfecte samenkomst van luxe kamers voor een mooi prijsje. Zeker een één van de leuke hotels op Vlieland te noemen dus!

5. Hotel Posthuys in Vlieland: midden in de duinen

Voor een nachtje bij hotel Posthuys in Vlieland betaal je ongeveer 150 euro per nacht, maar dan zit je wel midden in de duinen! Onder het hotel (met zee-uitzicht, mag gezegd worden) zit ook een gezellig eetcafé, ideaal dus voor de liefhebber! Oók al zo leuk voor de liefhebber: je kunt hier een fiets huren om het hele eiland te kunnen verkennen met de fiets!

6. Hotel de Wadden

Een gezellig en knus hotel op Vlieland is Hotel de Wadden, een hotel met mooie binnentuin én een gezellige brasserie op de begane grond. Ideaal dus voor wie héél dichtbij het hotel wil dineren. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en onze tip: boek vooral een hotel met balkon als het lekker weer gaat worden! Want hoe fijn is het om na een lange dag op het eiland een flesje wijn open te trekken op je eigen balkon. Aanrader!

7. Luxe hotel op Vlieland met zwembad: Vlierijck

Niet zo van dat zoute zeewater maar ben je door het eiland toch in de stemming gekomen om te zwemmen? Dan hoop ik dat je geboekt hebt bij hotel Vlierijck! Daar kun je na een lange dag namelijk van het binnenzwembad genieten. Dat past ook helemaal in de rest van het plaatje; want dit is een lekker luxe hotel met compleet uitgeruste keuken op de kamer! Perfect dus als je zo weinig mogelijk van de kamer wil komen in je weekendje Vlieland.

En, voor welk van deze leuke hotels op Vlieland kies jij?

Bron omslagfoto: Hotelletje de Veerman

CategoriesNederland