S

SLAPEN IN HET HARTJE VAN DEN HAAG: COVE- CENTRUM

leuk hotel den haag - hotel den haag centrum - cove den haag

Weekendje Den Haag op de planning en op zoek naar een centraal en fijn hotel? Wij hebben een tip voor je: Cove – Centrum.

Cove heeft wereldwijd al vele locaties, maar opende nu ook haar eerste vestiging in Nederland, in het stadshart van Den Haag om precies te zijn. Boven de winkels en tegenover Pathé en Albert Heijn: centraler dan dit ga je hier niet krijgen. In het overdekte winkelcentrum naast Cove – Centrum zitten leuke winkels en op de gezellige Grote Markt aan het einde van de straat vind je veel leuke restaurants in Den Haag. Het Museumkwartier ligt om de hoek en het strand op fietsafstand.

Uniek aan Cove – Centrum is dat het een appartementenhotel is. Dat heeft je de luxe van een hotel maar de vrijheid van een appartementje. 121 stuks om precies te zijn, waarvan 112 studio-appartementen, 6 grote studio-appartementen en 3 rolstoeltoegankelijke studio-appartementen.

Voor de moderne reiziger

Elk appartement is ontworpen met de moderne reiziger in het achterhoofd en beschikt over alle dagelijkse benodigdheden, denk aan een keuken, zithoek en zoals tafels waaraan gasten kunnen werken en eten. Even chillen, een boekje lezen of mensen ontmoeten? Dan kan in de lobby lounge. Hier vind je veel planten, verschillende flexplekken en een 24-uursreceptie. Ook fijn: er is een gemeenschappelijke wasruimte, parkeergelegenheid én fietsverhuur.

12 x Leuke dingen om te doen in Den Haag >

Rob de Ridder, regionaal manager van Cove: “De opening van Cove – Centrum markeert de eerste stappen van Cove op het vasteland van Europa. Het is een geweldige mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat onze gasten het flexibele karakter van onze zorgvuldig ontworpen appartementen, lobby en lounge zullen waarderen, ongeacht of ze op reis zijn voor werk of vrije tijd.”

Cove – Centrum
Grote Marktstraat 46
Den Haag

CategoriesNederland