L

LIMITED EDITION SNEAKERS SCOREN: ZO DOE JE DAT

exclusieve schoenen kopen tips - limited edition nikes kopen - hoe scoor je exclusief sneakers - nike airmax 1 limited edition waar te koop

Komen er limited edition sneakers uit die je absoluut in jouw schoenenkast wil hebben staan? Zorg dan eerst dat je goed gespaard hebt, want aan exclusieve schoenen hangt een prijskaartje. De volgende uitdaging: deze sneakers bemachtigen. Een flinke uitdaging, omdat er maar zo van weinig zijn en zoveel mensen die ze willen. Hoe pak je dit aan? Met onderstaande tips and tricks grijp je niet snel mis.

Exclusieve sneakers kopen? Zo pak je dat aan >

Houd je eigen surfgedrag in de gaten

Sneakers opkopen en doorverkopen is booming business, maar hier zijn de sneakermerken niet blij mee. Om dit waar mogelijk te voorkomen, controleren sneakermerken hun klanten op hun surfgedrag en interesses. Zo kunnen ze zien wie en welke sneakers je wil en daarmee of je in aanmerking komt voor luxe limited edition schoenen.

Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Wil je de kans te vergroten om super zeldzame sneakers te bemachtigen, moet je er dus alles aan doen om bij je favo merken op te vallen. Meld je aan voor hun (online) nieuwsbrief. Zo blijf je ook gelijk op de hoogte van releases van exclusieve sneakers, hoeveel ze kosten en wat je moet doen om ze in je bezit te krijgen. 

Lees je in op blogs

Een andere manier om exclusieve schoenen te kopen is door verschillende sneaker blogs volgen. Naast handige informatie en tips voor je kicks lees je daar de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van sportschoenen. Als er binnenkort een exclusieve sneaker uitkomt, weet je dat ook direct. Voorbeelden van sneaker blogs zijn: sneakersquad.nl, sneakerjagers.com en sneakerbaron.nl. 

Sneakermerken hebben soms winacties op special editions. Schrijf je in dat geval altijd in en doe mee. Niet geschoten is altijd mis!

Bestel sneller via sneakerbots

Watte? Je las het goed, sneakerbots. Dat zijn digitale robots die ervoor zorgen dat je je exclusieve schoenen snel online kunt bestellen. Dit doen ze door alle nodige bestelinformatie automatisch voor je in te vullen. Bij limited editions die binnen no time uitverkopen is de sneakerbot dus een slimme toepassing. Voor sneakerbots moet je je wel aanmelden en niet allemaal zijn die gratis. Een overzicht van de beste vind je hier.

Webshops en bijzondere sneakers

Soms zijn zeldzame sneakers ook via webshops te koop. Ook dan moet je er snel zijn, want er zijn meestal maar weinig beschikbaar. Tip: van verschillende merken zijn er limited edition sneakers bij Winkelstraat.nl te vinden. Dat is een platform voor exclusieve winkels die zelf geen webshop hebben.

Check eBay of Marktplaats

Had je geen succes met bovenstaande tips, dan kun je nog een kijkje nemen op veilingsites als eBay of Marktplaats. Spot je je favoriete exclusieve sneakers hier, dan betaal je vaak wel een megaprijs omdat de aanbieder de prijs bepaalt. Ook door opbieden kan de prijs stijgen. En houd altijd rekening met het feit dat er een fraudeur aan de andere kant van de computer kan zitten, dus maak niet zomaar geld over! Wat dat betreft zijn vintage winkels een betere optie.

En, welke van deze tips pas jij toe om exclusieve sneakers te kopen?

CategoriesWalk & Visit