B

BINNENKORT OP DE BUIS: HOME SWEET HOME ALONE

Home Alone-fans opgelet! Binnenkort komt een reboot op de bekende kerstklassieker(s). In de vijfde editie wordt wéér een ondernemende jongen alleen thuis gelaten, terwijl dieven op de loer liggen. Of dat goed afloopt? Dat zien we deze feestdagen!

In het kader van ‘beter te vroeg dan te laat’ hebben wij een kerstfilm tip voor je: Home Sweet Home Alone >

Het verhaal

Het verhaal van Home Sweet Home Alone zal niet vreemd in de oren klinken: Max Mercer wordt per ongeluk achtergelaten wanneer zijn familie met de feestdagen naar Japan reist. Hoe de ouders uiteindelijk met man en kracht terug naar huis proberen te komen, heeft de jongen andere prioriteiten. Hij zorgt ervoor dat de inbrekers – die zijn home alone time onderbreken – op een creatieve wijze zijn woning verlaten.

Hoe dat precies af loopt? Daar moeten we nog even op wachten, maar als we naar de vorige Home Alone films kijken, komt het vast helemaal goed!

Meer kerstfilms! Dit zijn 15 x de beste kerstfilms op Netflix >

De cast

De brandende vraag van vele fans: maakt Macaulay Culkin, de toenmalige Kevin, een come back? Het antwoord daarop is: nee. De inmiddels 41-jarige man heeft op Twitter bevestigd geen onderdeel te zijn van de 2021 reboot.

Maar, wel andere bekende namen zul je op het scherm zien. Zo wordt Max Mercer gespeeld door Jojo Rabbit-acteur Archie Yates en zien we ook Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt), Rob Delaney (Deadpool 2) en Devin Ratray (Home Alone 1, 2, 4) voorbijkomen.

12 november op Disney+

De gloednieuwe editie van Home Alone, geregisseerd door Dan Mazer, komt dit jaar precies op tijd voor de feestdagen. Markeer 12 november maar in je agenda! Want, vanaf dan is de reboot exclusief te streamen op Disney+. En, vergeet voor deze film vooral je kersttrui niet uit de kast te pakken en de chocolademelk warm te maken!

En, brengt de kerstfilm tip ‘Home Sweet Home Alone’ je al een beetje in de kerstsferen?

CategoriesChill