H

Hip de zomer in met de multifunctionele mom bag

mom bags

Ben jij op zoek naar een te gekke tas die ideaal is voor de zomer? Dan is de mom bag een absolute aanrader! Een mom bag is namelijk allang niet meer alleen de tas die door moeders met jonge kinderen gebruikt wordt, maar ook voor allerlei andere dingen. Logisch ook, aangezien deze tas veel meer potentie heeft dan alleen de praktische kanten. Omdat de meeste vrouwen zich hier helemaal niet bewust van zijn, is het goed om juist deze kanten eens extra te belichten.

De mom bag heeft veel ruimte

De meeste vrouwen kennen dit probleem maar al te goed. Ze hebben een ontzettende leuke nieuwe tas gezien, maar het blijkt dat ze lang niet alle spullen mee kunnen nemen wat ze eigenlijk zouden willen. Belangrijk dus om eens goed na te denken of er spullen zijn die je niet nodig hebt of om gewoon te kijken naar een wat grotere tas. Dit is dan ook precies de reden waarom de mom bag zo ontzettend populair is. Deze tassen, ook wel een shopper genoemd, zijn namelijk net even wat groter dan de meeste andere soortgelijke tassen. Dit heeft als voordeel dat je er dus veel meer spullen mee kunt nemen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je iets thuis moet laten. Omdat niet iedereen een grote tas nodig heeft, zijn er natuurlijk mom bags in allerlei verschillende maten.

Leuke toevoeging aan je outfit

Een tas is vandaag de dag natuurlijk veel meer dan alleen een praktisch item om spullen mee te kunnen nemen. Sterker nog, het is een onderdeel van je outfit dat dus ook moet passen bij de rest. Zo kan een goede tas je outfit namelijk maken of breken. Omdat een grote tas toch vaak wat minder chic oogt, hebben de makers van mom bags hier iets op bedacht. Door het gebruik van bepaalde kleuren en ook details, lijkt de tas een stuk compacter, wat in werkelijkheid dus helemaal niet zo is. Nu snappen we heel goed dat dit misschien even wennen is in het begin, maar we kunnen je verzekeren dat wanneer je een keer zo’n te gekke tas hebt gedragen, je niet snel meer anders zou willen. Er zijn namelijk maar weinig tassen die stijl en praktisch met elkaar weten te combineren.

Betaalbare tassen

Tassen zijn best prijzig. Alhoewel dit wel volledig afhankelijk is van je eigen smaak en stijl, kan het zijn dat je simpelweg niet ontkomt aan het betalen van een wat hogere prijs als je wilt dat je tas aan bepaalde standaarden voldoet. Kwaliteit kost nu eenmaal geld en dat weten we allemaal. Toch is dit bij de mom bags een stuk minder vaak het geval. Deze tassen worden uiteraard gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, maar zijn in prijs een stuk interessanter dan wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een normale handtas. Zo ga je er dus niet alleen op vooruit in kwaliteit en ruimte, maar betaal je ook nog eens minder. Hoe fijn is dat?

CategoriesNiet gecategoriseerd