N

NIEUWS: KIKI’S DEELNAME AAN HERMAN’S POP-UP RESTAURANT, VANAF 21 MEI OP RTL 4

herman's pop up restaurant - programma rtl 4 - kookprogramma - culinair programma - girls who eat, travel and compeat - kiki bosman - deelname programma

‘’Ondernemen is Herman den Blijker op het lijf geschreven en het runnen van toprestaurants gaat hem perfect af. Nu is er een unieke kans voor culinaire hoogvliegers om in zijn voetsporen te treden. Dit jaar opent Herman een nieuw, Mediterraans pop-up restaurant in Rotterdam en daarvoor is hij op zoek naar een chef-kok en maître.’’

In ‘Herman’s Pop-Up Restaurant’ gaan Herman en Meneer Reimers tijdens een reis door het Middellandse Zeegebied op zoek naar dit dreamteam. Samen met zes strijdlustige duo’s gaan zij op reis door het Middellandse Zeegebied om zo te bepalen wie zijn pop-up restaurant zal gaan runnen.

Onze deelname aan het programma

Leuk! Maar wat is nou precies hét nieuws? Nou, samen met ‘mijn’ chef-kok Joost van den Branden vorm ik (Girls Who’s hoofdredactrice Kiki) een van de deelnemende duo’s van het nieuwe culinaire programma dat op de buis verschijnt.

En hoewel jullie normaal gesproken het ik-verhaalperspectief (ik moet er zelf ook aan wennen!) niet vaak terug zien komen op www.girlswhomagazine.nl, wil ik jullie in de komende periode tóch graag persoonlijk meenemen in dit avontuur. Want als hoofdredactrice van een culinair reisplatform meedoen aan een culinair reisprogramma, dat gaat té goed samen om het er niet over te hebben. Nietwaar?

Girls Who Travel, Eat & Compete

Vrijwel alle onderwerpen die een rol spelen op Girls Who Magazine komen namelijk voorbij in het programma. Daar kan ik nog niet te veel over kwijt (ga gewoon lekker kijken!), maar ik verklap: naast het competitie-element zullen reizen, eten én drinken terugkerende topics zijn.

Dus, voor iedereen die geïnteresseerd is in culinaire (reis)programma’s, graag watertandend voor de kijkdoos zit, van een spannende competitie houdt, in de horeca werkt/heeft gewerkt of het ‘gewoon’ leuk lijkt om onze belevenissen (en bloopers) te bekijken: vanaf dinsdag 21 mei om 21:30 uur is onze culinaire strijd te zien bij RTL 4.

Naar aanleiding van de afleveringen zullen er artikelen verschijnen op Girls Who Magazine. Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar dat ene recept, een specifiek opnamemoment of met andere brandende (aan)vragen zitten. Laat het me weten!

>> Meer informatie over het programma: Televizier, Veronica Magazine, Misset Horeca, Algemeen Dagblad

herman's pop up restaurant - programma rtl 4 - kookprogramma - culinair programma - girls who eat, travel and compeat - kiki bosman - deelname programmaHerman’s Pop-up restaurant – culinair programma RTL 4 – Herman den Blijker

 

CategoriesEuropa