H

HARTEN DINER: LEKKER ETEN VOOR HET GOEDE DOEL

vegan diner - vegan 4 gangen diner - vegan recepten - vegan voorgerecht - vegan hoofdgerecht - vegan tussengerecht - vegan dessert - vegan cheesecake - veganistische recepten - vegan recept - veganistisch recept

Speciaal voor de Hartstichting komen verschillende Michelin sterrenchefs in actie. Op 17 of 18 juli geniet jij van een unieke en exclusieve restaurantbeleving, gewoon simpel at home! Bestel deze box en draag bij aan gezonde harten overal.

Update! Wegens groot succes hebben ze een tweede weekend toegevoegd: zaterdag 25 en zondag 26 juli. Hier vind je meer informatie >

De Hartstichting is in 1964 opgericht om hart- en vaatziekten te bestrijden. Het aantal patiënten blijft groeien en als we niks doen, heeft in 2030 maar liefst 1 op de 10 Nederlanders een hart- of vaatziekte.

De Hartstichting investeert in wetenschappelijk onderzoek om oorzaken van hart- en vaatziekten te achterhalen en om nieuwe medische toepassingen in de praktijk te kunnen brengen. De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. ‘Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven!’

Hartstichting - Het Harten Diner
Hartstichting – Het Harten Diner

Het Harten Diner

Michelin sterrenchefs Jonnie Boer***, Erik van Loo**, Edwin Vinke**, Marcel van der Kleijn*, Peter Gast* en Dennis Huwaë verzorgen samen een geweldige gastronomische box met een 5-gangen verrassingsdiner. Dit is een unieke, toffe samenwerking en jíj kunt daarvan genieten, gewoon bij jou thuis! Kook samen met je partner, familie of huisgenoten en beleef een intiem en heerlijk avondje met z’n allen.

Toffe organisaties waar jij vrijwilligerswerk kunt doen >

De opbrengst

Het Harten Diner is lekker en gezond en dit unieke menu is makkelijk te bereiden door de instructies van de sterrenchefs. Naast het diner zijn er loten verkrijgbaar waarmee je kans maakt op mooie prijzen! De opbrengst van het diner komt ten goede aan de Hartstichting.

Koken - dinerbox - sterrenchefs
Koken – dinerbox – sterrenchef

Wat houdt de box in?

Je ontvangt thuis een uitgebreid pakket met het vijfgangendiner dat zoveel mogelijk al bereid is. Je kunt er zelf nog voor kiezen om het pakket uit te breiden met een bijpassend kaasplankje en/of wijnarrangement. Bij iedere gang moet je zelf nog een aantal kleine dingen fixen. Op deze manier behouden ze de kwaliteit én voelt het alsof je samen met de sterrenchefs een diner hebt bereid. Bij elke gang is er een duidelijke instructie van de chef waarin hij toelicht hoe de bereidingen tot dusver zijn gegaan en wat jij thuis nu nog kunt doen.

Het diner wordt door heel Nederland bezorg (met uitzondering van de Waddeneilanden). Er is echter wel een gelimiteerd aantal boxen, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Bestel jouw diner via deze link.

Wie ga jij verrassen met deze box?

CategoriesNiet gecategoriseerd