H

HAPJES BESTELLEN IN AMSTERDAM: 6 x TIPS

Hapjes bestellen in Amsterdam - Luxe hapjes bestellen in Amsterdam - Tapas bestellen Amsterdam

Heb jij binnenkort vrienden over de vloer en wil je zo veel mogelijk gedoe en voorbereiding uit handen geven? Dan is dit je beste optie: alle hapjes bestellen. Je kunt er allerlei kanten mee op: luxe hapjes, tapas, borrelhapjes, het wordt allemaal kant en klaar aan huis bezorgd. Dit zijn 6 x tips voor hapjes bestellen in Amsterdam!

Waar kun je het beste hapjes bestellen in Amsterdam? Dit zijn 6 x hotspots >

1. Kant en klare hapjes bestellen Amsterdam: grazing table op maat

Iedereen heeft ze vast wel eens voorbij zien komen op TikTok: die prachtige, overvolle ‘grazing tables‘ vol met vleeswaren, kazen, jams, noten, crackers en vers fruit. Je kunt deze kant en klare hapjes bestellen in Amsterdam bij Food & Wood! Je ontvangt alle producten inclusief de houten borrelplank, maar de eigenaresse van het bedrijf komt ook maar al te graag bij je langs in Amsterdam om jouw volledige aanrecht, koffietafel of eettafel om te toveren tot mega grazing table!

Tekst gaat verder onder de foto>

2. Tapas bestellen in Amsterdam: Sab’s Deli

Als je je bezoek wil verwennen met allerlei kleine hapjes, dan kun je deze het beste bestellen bij Sab’s Deli! Gelegen aan het Scheldeplein bereiden ze er allerlei lekker hapjes voor: van mini tartelettes met mousse van gerookte forel, tot mini quiches van chorizo, zoete aardappel & salie. Of bestel een kant en klare borrelplank, dat kan bij Sab’s Deli natuurlijk ook. Tapas bestellen in Amsterdam doe je dus hier!

3. Luxe hapjes bestellen in Amsterdam: Van de bovenste plank

Wil je het liefst écht alles uit handen geven? Doe dit dan door Catering ‘Van de bovenste plank‘ te boeken in Amsterdam! Ze verzorgen de juiste sfeer én heerlijke mondvermaakjes. De cateraars maken de menu’s op maat dus met alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. Hier bestel je dus niet alleen luxe hapjes, maar ook service ter plekke. Ideaal voor een grote borrel bij je thuis!

4. Luxe hapjes bestellen in Amsterdam: mini poké bowls

Bij Poké Perfect ben je ook aan het juiste adres voor hapjes bestellen in Amsterdam. Je kunt er nu namelijk mini poké bowls bestellen voor je feestje. Heerlijk en luxe om aan te bieden en zelf heb je er totaal geen werk aan, ideaal toch! Daarnaast zijn er ook nog eens vijf vestigingen alleen al in Amsterdam, hoe vers bereid wil je het hebben. En als je naast mini poké bowls nog verder wil uitbreiden met de hapjes, hebben ze nog veel meer leuke opties.

Tekst gaat verder onder de foto >

5. Gezonde hapjes bestellen in Amsterdam: Sjalotte

Wil je graag creatieve, gezonde hapjes op tafel zetten? Dan ben je aan het juiste adres bij Lotte van ‘Sjalotte‘! Veel groente, originele gerechten, seizoensgebonden producten, daar draait het om bij deze cateraar! Daarom is het menu wekelijks verschillend, afhankelijk van de producten die die week de beste kwaliteit hebben. Tip: Je kunt er ook een ‘private dining’ boeken, met gerechten én servies.

6. BBQ hapjes bestellen in Amsterdam: Marcel Kookt

Wil je niet alleen borrelhapjes maar ook echte gerechtjes bestellen in Amsterdam? Dan kun je ‘Marcel kookt‘ inschakelen! Je kunt er terecht voor culinaire catering, maar ook voor private cooking. De geboren en getogen Amsterdammer verzorgt allerlei uiteenlopende gerechten. Zijn specialiteit: BBQ hapjes. Denk aan een simpele BBQ tot een geheel vegetarische en/ of veganistische BBQ hapjes op niveau!

Dus, waar zal jij hapjes bestellen in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots