5

5 APPS DIE JE LEVEN MAKKELIJKER & OVERZICHTELIJKER MAKEN

handige apps

Vergeet je altijd dingen? Heb je altijd zoveel te doen dat je even niet meer weet waar je moet beginnen? Een to-do-lijstje is dan natuurlijk handig en je kunt deze zowel voor werk als privé gebruiken. Maar het kan tegenwoordig allemaal een stuk gemakkelijker. Er zijn namelijk bedrijven die een app laten ontwikkelen die je met een druk op de knop op je telefoon kunt zetten. Ben je ook op zoek naar apps die je leven wat makkelijker en overzichtelijker kunnen maken? Lees dan vooral even verder!

Onderstaande handige apps maken jouw leven nét wat makkelijker >

1. Google Tasks

Op zoek naar een eenvoudige en handige app om je dagelijkse taken bij te houden? Kijk dan eens naar Google Tasks. Je kunt hiermee verschillende lijsten maken voor je taken, maar je kunt ook deadlines instellen, zodat je er ook aan kunt houden. Het handigste is als je ook een Gmail hebt om alles met elkaar te verbinden. Hoe dan ook, deze app is fijn voor een minimalistisch to-do-lijstje.

2. Remember The Milk

Remember The Milk is een populaire app waarmee je to-do-lijstjes kunt maken en georganiseerd kunt blijven. Zeker handig als jij graag een lijstje maakt om je taken op te sommen en zo de organisatie kunt behouden. Met een gratis account kun je taken opschrijven, deadlines instellen en extra informatie aan je taken toevoegen. Je kunt ook koppelingen maken met onder andere Gmail. Zo staat alles op 1 plek!  Daarnaast kun je to-do-lijsten delen met twee andere mensen. Deze is dus wat uitgebreider dan de Google Tasks. We kunnen dus blij zijn dat bedrijven deze handige apps voor ons ontwikkelen. Welke heeft jouw voorkeur?

3. Trello

Je kunt natuurlijk dagelijks een to-do-lijstje maken, maar met Trello kun je pas echt organiseren (vooral handig voor werk). De app gebruikt “borden” waarop je je taken kunt zetten en sorteren op hun status. Dus: wat moet nog gebeuren? Wat is al klaar? Moet je nog wat controleren? En het fijne is dat het is ingericht om met anderen samen te werken, zodat iedereen ook kan zien wat er nog moet gebeuren.

4. Lastpass

Oké, stel je hebt een account op Google Tasks, Remember The Milk en Trello. Je hebt zo waarschijnlijk nog tientallen andere apps en accounts waar je een wachtwoord voor moet onthouden. En al die wachtwoorden onthouden kan best lastig zijn. LastPass is een handige tool die al je wachtwoorden veilig bewaart in een digitale kluis. Je kunt deze app zelfs sterke wachtwoorden laten maken als je zelf geen inspiratie meer hebt. Het enige wachtwoord dat je moet onthouden, is je “hoofdwachtwoord,” waarmee je toegang krijgt tot LastPass. Bovendien kan de app ook automatisch je inloggegevens invullen op websites. Super handig dus om alles bij te houden.

5. Wally

We hebben een aantal apps besproken voor je dagelijkse taken, zowel voor werk als privé. Dat is goed en dat betekent dat je georganiseerd te werk kunt gaan om je centen te verdienen. Maar hoe hou je dan inzicht in jouw geldzaken? Dat kan met de app Wally. Het laat zien hoeveel geld je verdient, hoeveel je uitgeeft en wat je financiële situatie is. Met Wally kun je goed zien waar je geld naartoe gaat en waar je misschien wat kunt besparen. Je weet dus altijd hoe je er financieel voorstaat en voorkomt zelfs dat je te veel uitgeeft. We hebben nu 5 apps besproken die je leven makkelijker en overzichtelijker maken. Een combinatie van deze apps zou natuurlijk helemaal ideaal zijn. Welke heb jij al op je telefoon?

En, welke van deze handige apps download jij?

CategoriesNiet gecategoriseerd