R

RTL MAAKT GRATIS RECLAMEZENDTIJD VRIJ VOOR ONDERNEMERS

gratis reclamezendtijd - rtl recalme - kiki bosman - kleine ondernemers

In het rijtje mooie initiatieven: RTL steekt ondernemers een hart onder de riem door gratis reclamezendtijd aan te bieden. Kijk, als dat geen mooie kans is?! Want waar je voor een korte reclamespot vaak aan forse bedragen moet denken, is dit dé kans voor MKB’ers om kosteloos op een landelijk podium te staan.

Nederland gaat weer open

Ook RTL beseft dat veel ondernemers elk duwtje, klein of groot, in de rug maar al te hard kunnen gebruiken. Daarom bieden ze onder het initiatief ‘Nederland gaat weer open’, gratis reclamezendtijd aan voor MKB’ers.

Tips om lokale ondernemers te steunen tijdens de crisis >

Sven Sauvé, CEO RTL Nederland, over deze actie: ‘Ik heb heel veel respect voor alle ondernemers die de afgelopen periode hard hebben gewerkt om deze crisis het hoofd te bieden. Dat vraagt om veel creativiteit, flexibiliteit en daadkracht.

Veel ondernemers zijn desondanks hard geraakt. Nu Nederland weer langzaam opengaat, willen we deze groep graag ondersteunen. Met deze actie geven we het MKB van Nederland een landelijk podium voor hun commerciële of misschien wel persoonlijke boodschap. Samen blijven we sterk.’

Een landelijk podium

Het landelijk podium dat je kunt krijgen wordt ingezet tijd het ‘open reclameblok’ en is bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Ook wij als oprichter van Girls Who Magazine voelen ons aangesproken, en omdat wij als platform constant aandacht willen besteden aan het supporten van andere ondernemers, leek het ons meer dan normaal deze boodschap met jullie te delen. 

Lees hier interviews met door de crisis getroffen ondernemers >

Waar en wanneer te zien?

Dat open reclameblok is dagelijks tussen 18:00 en 24:00 te zien bij de zenders RTL 4 t/m RTL 7. Ook RTL Z wordt ingezet, met zendtijd tussen 19:30 en 23:00.

Een nóg groter publiek kun je bereiken met jouw promo omdat de video’s ook online binnen het RTL-netwerk verspreid. Via een promo, die vanaf maandagavond 11 mei te zien is, roept RTL ondernemers op om hun reclameboodschap in te zenden. Vanaf dat moment is ook de actiepagina live, waarop je alle actievoorwaarden kunt vinden.

En, ga jij deze mooie kans met beide handen aangrijpen?

CategoriesNiet gecategoriseerd