D

DIERENLIEFHEBBERS KUNNEN NU GRATIS OP VAKANTIE

dierenliefhebbers - gratis op vakantie - dieren - huisdieren - trustedhousesitters - housesitting - goedkope vakantie

Als je van (bijna) gratis op vakantie gaan houdt en ook nog eens fan bent van dieren, hebben we iets waar je heel blij van gaat worden. Er is nu een website die baasjes van dieren en vakantiegangers met elkaar verbind. Hieronder lees je alles wat je hierover moet weten.

Vind hier hoe dierenliefhebbers gratis op vakantie kunnen > 

 

Trusted Housesitters

Baasjes van dieren met een gerust gevoel op vakantie, terwijl er voor hun dieren wordt gezorgdTrustedHousesitters biedt de uitkomst! Van honden tot konijnen, ezels en andere boerderijdieren: het aanbod van oppasdieren is hier onwijs groot. Als je mazzel hebt is het huis en de omgeving waar je zit ook nog eens super fijn!

Hoe werkt het?

Als eerste maak je op de website van TrustedHousesitters een profiel aan. Je kunt dit profiel zien als een soort cv. Hoe meer je aan ‘animal sitting‘ hebt gedaan, hoe meer reviews je krijgt en hoe hoger je ranking. Hoe meer reviews hoe beter, want het geeft aan dat je te vertrouwen bent en iemand zijn beestje bij jou kan achterlaten.

Ook handig! Vind hier 15 travel hacks om geld te besparen en bijna gratis op vakantie te gaan >

Goed beeld krijgen? Kijk dan zeker even deze video van TrustedHousesitters:
Fun fact! Wist je dat huisdieren die even alleen thuis moeten blijven op Spotify kunnen luisteren naar gepersonaliseerde playlists en een podcast? Deze zijn bedoeld om de stress te verlichten die jouw huisdier voelt als je hem/haar een tijdje alleen laat. Hier lees je alles wat je moet weten over dit leuke concept van Spotify.

En, wanneer ga jij jouw (bijna) gratis vakantie boeken via Trustedhousesitters?

CategoriesEuropa