B

BUCKETLIST: GRAND CANYON HELIKOPTER TOUR MET CHAMPAGNE

Grand Canyon Helikopter vlucht

Op de meest populaire locatie in the USA een helikoptervlucht maken: The Grand Canyon is onmisbaar op je bucketlist! Om het nog even iets specialer te maken kun je ook ‘even’ lunchen met een glaasje champagne in je hand terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. GIRLS WHO vertelt je alles over deze must do.

Bucketlist dingetje: naar de Grand Canyon

Een van de bekendste Nationale Parken is de Grand Canyon in Arizona. Het wordt beschouwd als één van de zeven wereldwonderen der natuur. Door een kloof wordt dit prachtige park in twee helften verdeeld: North Rim en South Rim. In totaal is de grootte van het park 4.927 vierkante kilometer (!). Vanuit Las Vegas bezoek je de Grand Canyon erg gemakkelijk. Om het nou net even iets specialer te maken, kun je dus met een helikopter vanuit de party stad naar het Nationale Park vliegen. Hier land je op de bodem en geniet je van een lunch en glaasje champagne van een spectaculair uitzicht.

Lees hieronder meer over een helikopter vlucht over de Grand Canyon >

Grand Canyon

Helikoptervlucht vanuit Las Vegas naar de Grand Canyon

Vanuit Las Vegas ga je met een helikopter naar wereldwonder de Grand Canyon. In kleine 35 minuten land je op de bodem van de canyon en staat er een heerlijke lunch klaar met een glas champagne. Wanneer je geniet van een prachtig uitzicht zul je de oase van rust opmerken, super uniek! Na de stop vlieg je weer terug naar Las Vegas. Onderweg kijk je uit over de Hoover Dam, Lake Mead, Grapevine Mesa Joshua Tree en de Grand Wash Cliffs.

Nog iets voor op je bucketlist: bezoek hotel Marqués De Riscal in de Rioja wijnstreek >

Boek hier een helikoptervlucht met champagne lunch >

Picknick lunch Grand Canyon

Verwachtingen van de helikoptervlucht

Voordat je instapt krijg je uitleg over de vlucht, maar ook tijdens je avontuur vertelt de piloot je alles over de Grand Canyon. Houd er wel rekening mee dat je zelf niet kan bepalen waar je gaat zitten. De plaatsen worden toegewezen aan de hand van iedereens gewicht. Je hebt altijd goed zicht, so no worries! Neem wel je paspoort mee, dit is verplicht! Tip: ga voor een vroege vlucht, wanneer het licht mooi is en de canyon een prachtige gloed krijgt.

Helikoptervlucht Grand Canyon piloot

En? Staat een helikoptervlucht over de Grand Canyon met champagne lunch ook op jouw bucketlist?