5

5 x LEUK & GOEDKOOP OVERNACHTEN IN BELGIË

budgetvriendelijke hotels belgië - goedkope hotels in België - YUP hotel in Hassalt - goedkope hotels Gent -

Overnachten in een budgetvriendelijk hotel betekent niet altijd slechte kwaliteit of ‘niet vakantiewaardig’. Juist het tegendeel! Want er zijn namelijk genoeg hippe budgethotels in toffe steden waar je met alles erop en eraan kan overnachten. Zo ook bij onze Zuiderburen. Hier vind je 5 x plekken waar je leuk & goedkoop kan overnachten in België!

Leuke steden, hippe hotelkamers én.. betaalbaar! Hier kan je 5 x leuk & goedkoop overnachten in België >

Ibis Styles in Luik

Een historische stad, in overvloed van leuke eettentjes, hidden gems en (natuurlijk) bekend om de Luikse wafels. Dat is hoe je Luik in het kort kan omschrijven. Zie jij het al voor je om midden in het centrum van deze levendige stad te overnachten? Dat kan bij Ibis Styles! Waar je naast de geweldige locatie, ook nog eens in een themakamer slaapt in het teken van stripfiguren. Wordt het de Suske & Wiske kamer voor jou?

Stedentrip in België? Hier vind je
10 x leuke steden in ons buurland >

YUP Hotel in Hasselt

Goedkoop overnachten in Hasselt kan knap lastig zijn. Want deze stad is, na Knokke, de duurste plek op het vastgoedlijst in België. Dus een budgethotel? Yes please! De kamers van YUP Hotel boek je al voor € 69 per nacht. Daar krijg je een moderne kamer met een jonge look & feel voor terug, maar ook een plekje midden in de stad die het perfecte beginpunt is voor al je Hasseltse avonturen!

Ibis Chatelain hotel in Brussel

De tweede Ibis hotel in België in dit lijstje! Dit keer is het de Ibis Chatelain Hotel in Brussel. Ook bij deze leukerd in de Belgische hoofdstad hoef je niet diep in de portemonnee te tasten voor een fijne overnachting. Vanaf € 75 overnacht je tussenin het stadsleven en een rustig gelegen plekje met veel groen. Inclusief ontbijt! Die je overigens kan opsmikkelen in de secret garden van het hotel. Hoe leuk klinkt dat?

B&B Hotels in Gent

In de meest hippe studentenstad van België, Gent (sorry Leuven), kan je fijn en goedkoop overnachten in het pas geopende B&B Hotels. Door het prachtige design, voorzien van alle technologieën, een rooftopbar met natuurwijnen en een uitgebreid ontbijtbuffet onderscheidt het hotel zich volledig van andere B&B Hotels in België. Terwijl tegelijkertijd de ligging ook top is. Het hotel ligt namelijk in de Volderstraat, waar shopliefhebbers hun hart kunnen luchten bij de vele winkels.

Ook leuk! 10 x activiteiten om te doen in Wallonië, België >

Mercure Hotel bij Blankenberge Station 

Op loopafstand van het Blankenberge station én de Noordzee vind je één van de Mercure hotels in België. Hoe normaal gesproken een overnachting in Blankenberge gemiddeld € 125 kost, leg je voor dit hotel gemiddeld € 90 neer. Terwijl tegelijkertijd het hotel is voorzien van alle luxe en gemakken: een eigen rooftop zwembad, moderne kamers gezellige loungebar en de ideale uitvalsbasis aan de kust. Dus, let’s go?!

En, in welke hotel(s) ga jij goedkoop overnachten in België?

Omslagfoto: B&B Hotels in Gent

CategoriesEuropa