gluhwandeling rotterdam - gluhwein hotspots rotterdam - gluhwein halen rotterdam - gluhwalk rotterdam - coronaproof uitje rotterdam - gluhwein rotterdam corona
G

GLÜHWANDELING DOOR ROTTERDAM: 14 x GLÜHWEIN HOTSPOTS

Wat te doen als bijna niets kan? Wandelen. En niet zomaar wandelen, maar glühwandelen! Lopen met een stomende glühwein in de hand, hoe leuk is dat? Maar, waar scoor je zo’n lekker winters drankje to go? Hier vind je 10 hotspots in Rotterdam voor jouw glühwalk.

Hieronder vind je 11 hotspots om glühwein te scoren in Rotterdam tijdens een wandeling van ruim 2 uur. Dat is misschien een beetje veel (blurp) en lang, maar je kunt uiteraard ook een deel van de glühwein route door Rotterdam wandelen. Proost!

Belangrijk: blijf tijdens jouw glühwalk door Rotterdam vooral niét bij de kraam/zaak plakken (hoe gezellig ook), maar zet je glühwandeling door Rotterdam voort zodra je je drankje gescoord hebt. Anders krijgt de ondernemer op z’n donder met alle gevolgen van dien én kom jij niet aan je 20.000 stappen per dag!

Proeflokaal Reijngoud

Dit proeflokaal noemt zich ‘de huiskamer van Rotterdam waar je lekker kunt bieren’. Naastbiertjes om mee te nemen verkopen ze hier ook glühwein om mee te wandelen!
Adres: Schiedamse Vest 148

Glühwandelen door Amsterdam? 18 x Glühwein hotspots >

Brasserie Barclay

Bij Brasserie Barclay staan ze voor je klaar met een heerlijke glühwein to go. Ook lekker: je kunt hier een lekker kipgerecht scoren, zoals een kipsalon, warme kippensoep of zelfs een kippizza.
Adres: Karel Doormanstraat 316

recept glühwein - glühwein - glühwein maken

Brewpub Reijngoud

Naast heerlijke biertjes uit hun take-away bottleshop staat het team van Reijngoud paraat een lekkere burger of hotdog. En uiteraard: glühwein!
Adres: Vijverhofstraat 10

Containerbar Noord 

Bij de containerbar kun je niet alleen terecht voor een dampende glüh to go, ook verkopen ze heerlijke churros met chocolade saus erbij. Winning!
Adres: Noordplein 215

Coronaproof uitje Rotterdam // Glühwalk Rotterdam // glühwein hotspots Rotterdam // glühwandeling rotterdam

Brasserie Woodz

Een beetje uit de richting in deze glühwalk, maar de omweg zeker waard! Brasserie Woodz is namelijk een gezellige brasserie met uitzicht op de Kralingse Pas in Rotterdam. Ze zijn iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 geopend – voor glühwein en andere lekkere dingen.
Adres: Langepad 9

30 x Originele uitjes in Rotterdam >

Café Van Zanten

Vervolgens wandel je door naar Café van Zanten, terwijl je in de tussentijd geniet van jouw warme glühwein. Eenmaal bij van Zanten is het weer tijd voor de volgende ronde. Heb je trek gekregen van al dat wandelen? Bestel hier dan een heerlijke pizzapunt van Sugo naast je Bisschopswijn.
Adres: Meent 44

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Café Van Zanten (@cafevanzanten)

Coronaproof uitje Rotterdam // Glühwalk Rotterdam // glühwein hotspots Rotterdam // glühwandeling rotterdam

Vader Kleinjan Café

Ook dit gezellige café staat van woensdag t/m zondag voor je klaar met hun huisgemaakte glühwein. Lekker voor erbij: hun Bourgondische bitterbal of een oude kaas kroketje. Smakelijk!
Adres: Spaansepoort 73

Restaurant Gusto

Ieder weekend staat hier een grote pan klaar om de kruidige winterdrank in te bereiden. Ook lekker: de anti-pasti planken die je hier kunt meenemen voor thuis!
Adres: Schiedamse Vest 40

Belgisch biercafé Boudewijn

Ze staan bekend om hun grote bierassortiment, maar verkopen deze wintertijd ook glühwein. Daarnaast kun je hier terecht voor heerlijk Oud-Hollands snoepgoed. Lekker voor erbij!
Adres: Nieuwe Binnenweg 53a-bDe Ballentent

Glühwalk route in Rotterdam op Google Maps: 

Meer hotspots om glühwein te halen in Rotterdam >

– Grand Café-Restaurant Loos, adres: Westplen 51
– YOLO Restaurant & Bar, adres: Admiraliteitsstraat 17b
– Café Steijn, adres: Nieuwe Binnenweg 345b
– Westkop, adres: Museumpark 35
– Obba’s Day & Night, adres: Witte de Withstraat 79-A

En, ga jij dit weekend glühwandelen door Rotterdam? Stuur ons je foto toe op @girlswhomagazine!

[instagram-feed-

CategoriesWalk & Visit