G

GLAMOUR IN DE NATUUR: DE OPKOMST VAN GLAMPING

glamping vakantie

Kamperen heeft altijd al een grote groep mensen aangesproken. De ene gaat voor een tent, de ander voor een caravan. Maar wat als je het beste van beide werelden kunt combineren? Welkom bij ‘glamping,’ de perfecte mix van camping en luxe hotelervaring. In de afgelopen jaren is deze glamoureuze vorm van kamperen steeds populairder geworden, en dat is niet zonder reden.

De evolutie van glamping

Wakker worden in een comfortabel bed, een verfrissende douche in je eigen accommodatie zonder met je toilettas naar een gezamenlijk gebouw te sjouwen. Vertoeven tussen het groen. Dit is de kern van glamping, waar luxe en kamperen samenkomen. De groeiende vraag naar deze vorm van vakantie komt voort uit onze toenemende behoefte aan comfort en luxe. Dus, waarom niet kiezen voor een glamping vakantie en de ultieme combinatie van ontspanning en weelde ervaren?

Verschil tussen camping en glamping

Voordat we dieper ingaan op de populariteit, laten we eens kijken naar het verschil tussen camping en glamping. De woorden mogen slechts één letter verschillen, maar de ervaring is enorm anders. Kamperen roept beelden op van primitieve tenten en gebrek aan comfort. Glamping daarentegen biedt glamour, met luxe accommodaties zoals safaritenten, boomhutten en yurts – alles wat je mag verwachten in een hotel.

Luxe in de natuur

Een camping biedt de rustgevende omgeving van de natuur. Glamping voegt daar luxe en comfort aan toe, waardoor je kunt genieten van beide werelden. Ontbijt bijvoorbeeld op je veranda, omgeven door de natuur, zonder natte voeten in het gras te vrezen.

En, wanneer boek jij een glamping vakantie?

CategoriesNiet gecategoriseerd