B

BIJZONDERE CITY RETRAITE: DINER, OVERNACHTING + CACAO CEREMONIE IN AMSTERDAM

cacao ceremonie amsterdam - wat is een cacao ceremonie

Lifestylehotel INNSiDE by Meliá Amsterdam en The Conscious Club gaan een langdurige samenwerking aan. Vanaf 1 december kan je een begeleide cacao ceremonie bijwonen. En het mooie is: daarna hoef je alleen nog maar je hotelkamer op te zoeken. De retraite is namelijk inclusief overnachting, diner én ontbijt.

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een spirituele bijeenkomst waarbij rauwe cacao wordt gebruikt als ceremonieel middel om een diepere verbinding met jezelf en anderen te ervaren. De betovering van rauw cacao, een eeuwenoud medicijn uit de Mayacultuur in Zuid-Amerika, staat centraal tijdens deze ceremonie. Het is niet alleen een boost voor je immuunsysteem en een verlager van cholesterol en bloeddruk, maar het opent ook je hart en versterkt de spirituele connectie.

The Conscious Club neemt je mee op een reis van loslaten, je voorbereiden op de winter, en het stellen van nieuwe doelen en intenties. De ceremonie wordt begeleid door de eigenaren van The Concious Club. Elizabeth Plokker en Charon Tolhuisen, met de betoverende klanken van harpiste en zangeres Fralalai. Goed om te weten: elke cacao ceremonie kan uniek zijn, afhankelijk van de begeleiders en de specifieke intenties die worden ingesteld.

Meer informatie over deze cacao ceremonie in Amsterdam vind je onder de foto >

cacaoceremonie melia sky amsterdam - the concious club

Selfcare & selflove

Deze bijzondere avond begint met een diner bij het prachtige restaurant Hasta la vista, Baby. Je vindt deze hotspot op de 19e verdieping van het hotel. Daarna is het tijd voor de cacao ceremonie in Amsterdam waarbij het draait om rauwe cacao. Maar dat niet alleen, het draait ook om meditatie, delen, beweging en je laten leiden door muziek. Omdat een samenkomst soms diepe indruk achter kan laten, is de retraite helemaal afgestemd rondom comfort en ontspanning.

Na de ceremonie hoeft je alleen nog naar je kamer te lopen, om meteen heerlijk weg te kunnen dromen en de vele indrukken te verwerken. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar bij Tierra. Je kunt hier ook flexwerken, handig voor als je de ceremonie op een doordeweekse dag boekt en daarna moet werken!

De retraite bestaat uit een diner, cacao ceremonie, overnachting en ontbijt en kost €269 per persoon. Tickets boek je hier >

cacao ceremonie in Amsterdam / The Conscious Club

CategoriesChill