G

GOALS: DEZE VERWARMDE KATTENMAND IS HÉT CADEAU VOOR JOUW VIERVOETER

verwarmde mand kat

De temperaturen gaan omlaag en wij zijn niet de enige die er last van hebben. Ook onze snoezige vriendjes krijgen het steeds zwaarder te verduren. Een buitenkat zijn is natuurlijk prettig, tot de temperatuur tot een bepaalde hoogte daalt. Gelukkig is daar iets op gevonden! Dit verwarmde kattenhuisje houdt je kat(ten) de hele winter comfy en warm.

Verwarmde kattenmand

Dit geïsoleerde kattenhuisje is speciaal ontworpen om onze pluizige vrienden comfortabel door de winter te loodsen. Vervaardigd door K&H Pet Products, bestaat het huisje uit duurzaam 600 denier nylon met een waterdichte vinyl voering. Klinkt misschien als overbodige info, maar het is van onschatbare waarde tijdens de koude Hollandse winters. Voorzien van twee deurtjes met plastic flappen die gemakkelijk gesloten kunnen worden met klittenband. Zo is het warme nestje de ideale schuilplaats voor ons pluizenbeestje.

Katten verzorgen in de winter

Als trotse katteneigenaar weet je dat het welzijn van je pluizige metgezellen op de eerste plaats komt. Naast een knus kattenhuisje zijn er (vooral in de winter) nog meer manieren om voor je geliefde huisdieren te zorgen.

Iets waar je misschien nog niet aan had gedacht: in de winter wordt er vaak strooizout gebruikt, en dit kan tussen de kussentjes van de pootjes terechtkomen. Bovendien kan je kat proberen het zout eraf te likken, wat schadelijk is voor zijn gezondheid. Maak daarom in de winter regelmatig het buikje van je kat schoon. Ook is het af en toe goed om te bedenken of je een kattenverzekering wil, voor financiële bescherming voor onvoorziene medische kosten. Een huisdierenverzekering kan een slimme zet zijn om ervoor te zorgen dat zowel je katten als eventuele andere harige vrienden de beste zorg krijgen.

En, geef jij jouw trouwe viervoeter een verwarmde kattenmand cadeau? Goals.

CategoriesChill