G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS 23, 24 EN 25 MAART

weekend tips - weekend tip amsterdam - weekend guide - amsterdam dit weekend - evenementen - events - wat te doen -
Bron: Brooks


Ga je dit weekend brunchen, brunchen of brunchen? Er is in ieder geval genoeg te eten, te drinken en te doen in onze prachtige hoofdstad! Wij hebben de leukste activiteiten voor jullie onder een rijtje gezet, bespaart jullie speurtochttijd. Dit zijn de Weekend tips van 23, 24 en 25 maart!

Swingers Launch Party  – Vrijdag 23 maart, Oedipus Brewing

Begin je weekend met een swingend feestje tijdens de lancering van het nieuwe lentebiertje van Oedipus: Swingers! Zij nodigen je vrijdag uit om de brouwerij in te duiken en de smaken van dit eigenzinnige biertje te komen proeven. Dat niet alleen, je leert meer over de bierprocessen en kunt je Swingers biertje pimpen met verse ingrediënten in de Blend Bar. Daarnaast kun je een biercocktail maken en zwaaien de burgers en hitjes je om de oren. Dat klinkt wel goed he, bierliefhebbers? De toegang is helemaal gratis, dus stuur even een mailtje naar tasting@oedipus.com om je aan te melden!

De Meltdown – Vrijdag 23 maart, Strandzuid

Het is tijd, de hoogste tijd, u wordt bedankt voor weer een seizoen vol gezelligheid. Het einde van de Zuidpool is in zicht, wat betekent dat de ijspegels smelten. Absoluut niet goed voor de aarde, maar voor Strandzuid wel weer gezellig! De Zuidpool ontdooit namelijk naar Strandzuid, wat betekent dat de zomer weer in aantocht is. Maar om het even goed af te sluiten, pakt Zuidpool nog één keer groots uit tijdens de laatste editie van de Winterborrel met het thema ‘Meltdown’. Tickets voor het diner & feest moet je vooraf even aanschaffen!

Open wine & bubbles night – zaterdag 24 maart, Bistro Berlage

We kunnen het weekend fancy doorkomen met een gepersonaliseerde wijnproeverij bij Bistro Berlage. Ieder weekend bieden zij alle open wijn van hun grote wijnkaart aan voor slechts 4,50 per glas. Kiezen en proeven dus! Meer trek in bubbels? (het is tenslotte weekend) Ook voor jou heeft Bistro Berlage iets leuks: een glas Champagne Delot Montre-Cul Blanc De Blancs uit Reims, Frankrijk, samen met drie Zeeuwse Creuses oesters uit de Oosterschelde voor maar 14,50!

Brooks’ Tosti Brunch – Zondag 25 maart, Brooks

Yes! Op zondag mogen we weer ongegeneerd boozy brunchen en dit weekend doen we dat weer bij Brooks in Zuid. Wie Brooks binnenwandelt, belandt in een chaotische harmonie. Zowel het jonge gezin, het prille stelletje als de gejaagde ondernemer bestellen een torenhoge pancake stack. Of… Tosti’s! Tijdens deze editie van Brooks’ Brunch wordt de saaie boterham met kaas omgetoverd tot een heerlijke smaaksensatie met grenzeloze variaties. Dus, nodig al je tosti-liefhebbende vrienden uit voor deze licht chaotische middag met verrassende tosti’s, booze en topservice. Reserveer wel even je tafeltje via 020 379 2020. Niet zo’n fan van tosti’s? Schuif dan een keer in de avond aan bij Brooks; je kunt er héérlijk dineren!

Bron: Hungry & Fussy. Weekend Tips van 23, 24 en 25 maart

The Waffle Edition – zondag 25 maart, Bar Spek

Voor de wafelliefhebbers in West die liever niet heel Amsterdam doorfietsen staat er ook een te gek brunchevent op de planning. Bij ons geliefde buurtrestaurant Bar Spek kun je aanstaande zondag de Våffledagen vieren. Wat? De Zweedse wafeldag! Bar Spek kan zich daar wel in vinden en daarom pakken ze groots uit met een breed wafelmenu. Denk aan toppings zoals gepocheerde eieren, gerookte zalm, fruit, spek, honingbourbon, banaan, witte chocolade. Need I say more? Oké, nog 1 ding: swingende beats komen van ROWDY en de Bloody Mary’s van onze vrienden van Ketel One!

Dineren bij Bar Spek? Lees hier hoe gezellig dat is!

Oyster fun – zondag 25 maart, Prinz Wolf

Oesters slurpen meer jouw ding? In dat geval is Prinz Wolf de place to be voor jouw Sunday brunch. Sluit trouwens niet uit dat je verschillende burnchspots kunt combineren op zondag. Begin vroeg en eindig laat. Dat kunnen wij culinaire liefhebbers wel! Prinz Wolf organiseert voor de derde keer alweer een zondagsbrunch: dit keer met oesters voor €1! Zoals altijd zijn de Bloody Mary’s, tartaars en andere bites van de partij. Reserveren kan online via www.prinzwolf.nl. Binnenlopen mag natuurlijk ook!

Bron: Prinz Wolf. Weekend Tips van 23, 24 en 25 maart

Veggie Sunday – zondag 25 maart, MOER

Na een jaar waarin groenten op het bord de boventoon voerden bij MOER is de groente, uhh tijd rijp voor het glas. Daarom heeft MOER elke laatste zondag van de maand een speciale kaart waarbij veggie cocktails worden gepaired met een bijpassend gerecht. Verwacht unieke smaakcombinaties. Zo blijkt de aardse smaak van bietjes goed samen te gaan met tequila en zijn wortel en jenever een match made in heaven. Verwacht gezellige namen zoals Tipsy Tomaat, Wankelende Wortel & Beschonken Biet. We eten & drinken weer wat af dit weekend!

Healt(h)ea – zondag 25 maart, SNCKBR

Komen je vriendinnen uit het zuiden een dagje langs, of heb je je schoonmoeder op bezoek zonder enig idee wat je moet doen? Niet té hip maar ook absoluut niet saai? Nou, let’s this par-TEA started! Deze zondag is het bij SNCKBR weer tijd voor een gezellige en gezonde Healt(h)ea. Geniet oneindig veel van zoete HLTHY happen, thee van Café Couture, heerlijke mimosa’s en teatails. Wat, teatails? Ja, AWSME cocktails met thee! Ga je liever voor botomless booze? Betaal dan €14,95 om ongelimiteerd mimosa te zippen. Sounds like a good afteanoon, right? Reserveer je teatable hier!

Innocent pleasures & Healthy cheating.
Lees hier alles over SNCKBR!

 

CategoriesWeekend tips