6

6 x DIT IS WAAR VODKA (NAAST HET DRINKEN ERVAN) NOG GOED VOOR IS

Vodka-weetjes. Oke, deze titel is wel bedoeld met een flinke knipoog natuurlijk. Drank is natuurlijk nooit écht goed voor je. I mean, hebben jullie de Netflix-serie 'The Trots About Alcohol' gezien? Nog niet? Houden zo. Laat ons namelijk maar gewoon zoveel mogelijk genieten van alcoholische versnaperingen. Ook Vodka heeft een speciaal plekje in ons hart en dat het een veelzijdig product is, is geen nieuws. Je kunt echter nog veel meer met vodka doen dan je denkt. Het geurloze drankje is voor veel meer goed dan alleen maar dronken worden. Kortom: maak kennis met de 5 vodka-feitjes die jij nog niet wist.  Vodka facts. Wodka facts. Wodka weetjes. Vodka weetjes Vodka feiten. Wodka feiten. Informatie vodka

Je kunt meer met vodka doen dan je denkt. Het geurloze drankje is voor veel meer goed dan alleen maar dronken worden. Kortom: maak kennis met de 6 vodka-weetjes waar jij nog niet bekend mee was. 

1. Vodka als gezicht toner

Van alle vodka-weetjes is dit misschien nog de minst verrassende. Gezichtsreiniger op, of nergens te vinden? Vodka is perfect om te gebruiken als toner. De alcohol reinigt je gezicht optimaal en het helpt zelfs acne te voorkomen en je poriën te verkleinen. Goed excuus voor die fles vodka op je nachtkastje dus.

2. Glanzende lokken met vodka?!

Yes, that’s right! Vodka maakt jouw haar dus extra shiny. Wil je ook van die glanzende lokken als Rapunzel maar geen honderden euro’s uit geven aan haarproducten? Gooi gewoon een shotje vodka in je shampoo fles en loop erbij als Negin Marseli.

3. Smelly summerfeet?

Iedereen heeft er soms weleens last van… ruikende voetjes. Dat is natuurlijk volkomen normaal hoor, maar wil je er toch liever van af? Maak een lekker vodka-voetenbadje voor je zelf en laat je voeten daar 10 minuutjes in baden.  In no time zijn de geuren van je smelly stappers verdwenen!

Wijn uitkiezen in de supermarkt, zo doe je dat >

4. Smerig scheermesje?

Heeft je scheermes echt even een wasbeurt nodig en heb je geen nieuw kopstukje in huis? Laat dan je scheermes in een glas met vodka overnachten en hij is weer brand new! Maar niet alleen krijgt je scheermes een schoonmaak beurt: vodka helpt ook nog roesten voorkomen. Voor altijd gladde vodka-oksels!

Drank

5. Bloemen bijna dood?

Heb je ook wel eens van je lover een mooi bosje bloemen gekregen maar zit er na een paar dagen al geen leven meer in? Kut is dat he. Zo’n huis opfleurder wil je natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Vodka is de redder in nood! Voeg een paar druppels vodka aan het water toe en de bloemen zullen veel langer in leven blijven!

Het belang van bloemen op je werkplek >

Leuke vodka-weetjes hé? Hartstikke handig, deze bijkomende voordelen van het drankje, maar uiteraard houdt vodka zich het beste stand in een cocktail. En het mooie is: er zitten namelijk nauwelijks calorieën in!

Skinny bitch recept

Say hello to de suikervrije cocktail! Bij vrouwen een erg geliefd drankje. Er strak uitzien + calorie arm. Wat wil een mens nog meer.

 Recept:

  • 35 ml vodka
  • 200 ml bruisend water
  • Citroen schijfje
  • Ijs
Vodka-weetjes

Happy vrijmibo!