S

Siësta & sangria: de ultieme girls trip naar het zonnige Spanje

girls trip

Als je hart sneller gaat kloppen van het reizen, is het maken van een girls trip zeker het overwegen waard. In een erg korte tijd leer je de lokale cultuur goed kennen, je ontdekt de leukste restaurants van het land en maakt kennis met de overheerlijke gerechten die het land zo bijzonder maken. Waarom het altijd een goed idee is om een girls trip te maken, lees je in dit blog.

Girls trip tips

Een van de grootste voordelen van het maken van een girls trip, is dat je iedere dag helemaal naar eigen wens uit kunt stippelen. Ga je bijvoorbeeld graag voor lekker relaxen aan het strand? Maak je liever een actieve wandeling door de natuur? Of breng je graag een bezoek aan een aantal culturele hoogtepunten? Het zijn een paar voorbeelden van dingen die je kunt plannen als je een reis met je vriendinnen gaat maken. 

Accommodaties

Tijdens het maken van een trip met de meiden is het aanbod aan accommodaties gigantisch. Probeer daar echter niet op te besparen! Kies bijvoorbeeld voor een overnachting met het mooiste uitzicht of gelegen op de beste locatie. Hierdoor geniet je nóg meer van je welverdiende reis en je kunt ook nog eens enorm veel reistijd naar de accommodatie besparen. En zo heb je ineens net even wat meer tijd over voor een leuke activiteit of een gezellig etentje. Die tijd is natuurlijk niet in geld uit te drukken.

Activiteiten

Wat de beste plek is om een reis met vriendinnen te maken, hangt voor een groot deel af van de invulling van de reis. Zoek je graag de mooiste natuurgebieden op voor een waanzinnige wandeling? Wil je je batterij even opladen aan het strand? Of ga je graag voor een culturele reis, waardoor je het lokale leven erg goed leert kennen? Door dit alvast voor jezelf in kaart te brengen, kun je meteen wat gerichter op zoek gaan naar een leuk gedeelte in Spanje. Wie weet start je binnenkort al met het boeken van een leuke trip en kies je voor directe vluchten van Amsterdam naar Malaga.

En, wanneer ga jij een girls trip maken?

CategoriesNiet gecategoriseerd