L

LEUKE WORKSHOPS IN EINDHOVEN: 8 x ORIGINELE TIPS

Leuke workshops in Eindhoven - workshops Eindhoven

Ben jij op zoek naar leuke workshops in Eindhoven? Je kunt er allerlei creatieve dingen ondernemen met je vriendinnengroep, creatieve collega’s en familieleden! Van een kookcursus tot servies beschilderen en van creatief schijven workshops tot welness workshops vol geur en kleur. Dit zijn 8 x onze originele tips!

Leuke workshops in Eindhoven volgen? Dit zijn de leukste >

1. Heerlijk leren koken bij De Kookfabriek

Bij De Kookfabriek kun je zes superleuke kook workshops in Eindhoven volgen! Shared dining, gangenmenu’s, seizoensmenu’s. Het kan er allemaal. Of kies voor de kookworkshop Bewust Lekker of Farmer’s Box: een workshop waar je gaat werken met verse groenten van de lokale boer. Voor iedereen zit hier iets bij! De workshops kosten hier tussen de €70 en €90 per persoon. Oh ja, en na de cursus schuif je natuurlijk aan tafel om alles op te eten!

2. Leren smeden bij een Blacksmith

Op zoek naar stoere workshops in Eindhoven? Je kunt een Blacksmith cursus volgen bij Zjakoo! Messen, bieropeners, je kunt het er allemaal leren smeden. Dus, grijp je kans om kennis te maken met dit eeuwenoude beroep! De workshops zijn te volgen met 6 tot maximaal 12 personen en kosten tussen de €100 en €165 per persoon.

3. Ontspannende workshops in Eindhoven: wellness

Met de wellness workshops in Eindhoven ontspan je zowel tijdens het maken van je eigen beauty producten als daarna als je ze thuis gaat gebruiken! Echte verwennerij voor jou en je collega’s of vriendinnen. Je maakt er kleurige zeepjes, je eigen parfum én een lekkere bodyscrub. Je kunt er ook voor kiezen om extra hapjes bij te boeken, of een etentje achteraf. Afhankelijk daarvan wordt de prijs bepaald.

4. Online schrijfcursus in Eindhoven

Ben je dol op schrijven maar wil je de fijne kneepjes van het vak eens leren? Volg dan de workshop creatief schrijven in Eindhoven! Laptops en andere schermen doen niet mee, pen en papier zijn het gereedschap. Aan de hand van allerlei leuke, creatieve schrijfopdrachten leer je pas echt hoe je een goede tekst opstelt. Ook goed om te weten: de inhoud en het eventuele thema van de workshop kun je van tevoren in overleg bepalen! De workshop kost tussen de €35 en €49 per persoon.

5. Cursus houtbranden: aan je eigen keukentafel

Leer je graag iets bij tijdens een workshop maar doe je dat het liefst vanuit huis? Dan kun je het ‘doe het zelf pakket’ van de workshop houtbranden bestellen! Voor €37 euro per persoon kun je aan de keukentafel aan de slag met houtbranden. Hierbij ontvang je een speciale houtbrander en een borrelplank óf houten onderzetters. Je ontvangt er natuurlijk een uitlegvideo bij zodat je de workshop geheel op eigen houtje kunt organiseren. Hoe leuk!

6. Workshops in Eindhoven: servies beschilderen

Hoe leuk zou het zijn als je je eigen, persoonlijke servies in de kast zou hebben staan? Heel leuk! Dus ga gezellig een paar uur lang servies beschilderen. Een ontspannen, creatieve workshop in Eindhoven met een groep vriendinnen, familieleden of collega’s. De workshop kost €35,50 per persoon inclusief alle materialen én uitleg over alle technieken en mogelijkheden. De workshop is te volgen vanaf 10 personen.

7. Creatieve schilderworkshop: iconisch schilderij in je eigen stijl

Je eigen versie maken van een bekend schilderij: het kan bij één van de leuke workshops in Eindhoven. Bij deze creatieve schilderworkshop schilder je een bekend schilderij in je eigen stijl. Denk aan een cartoon versie van het meisje met de parel, een karikatuur van de mona lisa, een sterrennacht van stippen. Het kan allemaal voor €35,50! Deze creatieve schilderworkshop duurt twee uur en is inclusief materiaal en begeleiding van een professionele kunstenaar.

8. Koeien schilderen: creatieve workshops in Eindhoven

Je denkt er misschien niet snel aan, maar waarom zou je geen koeienbeeldjes gaan schilderen bij de workshop koeien schilderen? Voor iedereen staat een blanco papier-maché model klaar waar jullie je helemaal op uit kunnen leven na een korte instructie. De creatieve workshop koe schilderen is leuk om te doen tijdens een vriendinnen dag, een vrijgezellenfeest, een teamuitje of dagje met de familie. De prijs is op aanvraag.

Dus, welke workshops in Eindhoven wil jij volgen?

CategoriesChill