G

GIRLS WHO DRINK KERSTCOCKTAIL: WATER-GIN-MELOEN

Ben je het zat om alleen wijn te drinken tijdens het kerstdiner? Of vliegt het bier weer over tafel tijdens die standaard gourmet? Niet meer met deze te gekke cocktail tips. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste kerstcocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een cocktail voor de kerst en dat is vandaag: Water-Gin-Meloen

Bij watermeloen denk je al snel aan de zomer. Zonnetje, strand en het zeewater. En dan precies, een watermeloen sapje naast je strandbed. Wat een heerlijke gedachten. Echter kan je dit gevoel ook met kerst in je huiskamer toveren door deze tropische cocktail te maken. Is een keer iets anders dan Gin met komkommer.

Ingrediënten

  • 30 ml Gin
    Double Dutch Cranberry
    Halve Watermeloen
    Munt
    Ijs


Hoe te maken?

Snij de watermeloen in stukjes en mix deze in de keukenmachine tot een sap. Schep ijs in het glas en schenk de gin over het ijs. Schenk vervolgens het watermeloen sap over het ijs en top het af met Double Dutch Cranberry. Zet een takje munt in het glas en een stukje watermeloen op de rand van het glas en enjoy!

 

Deze kerstcocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.