O

OUD&NIEUW COCKTAILS: SPARKLY SPARKLING SPICY

Staat de champagne alweer koud in de koelkast? Kijk je niet uit naar dit glaasje druivensap? Dan hebben wij de oplossing voor je namelijk oud&nieuw cocktails. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste cocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een cocktail en dat is vandaag: Sparkly Sparkling Spicy!

 

Glitters zijn rondom de feestdagen een must wat mij betreft. Net zoals rozemarijn. Deze twee combineer ik vandaag in een super feestelijk, licht spicy cocktail. Super om je je nieuwjaarsavond mee te beginnen! Laat ons even weten wat je van deze cocktail vond met #girlswhodrink.

Wat heb je nodig

 • 60 ml vermouth
  Double Dutch Pomegranate & Basil
  sap van een halve citroen
  takje rozemarijn
  stukje gember
  eetbare glitter
  ijs

Hoe maak je deze cocktail

Doe de Vermouth met de rozemarijn , het citroen sap en een beetje ijs in een shaker en shake it baby. Muddle een stukje gember in het glas, zodat het wat van het sap vrijlaat. Haal het stukje gember uit het glas en vul het met ijs. Schenk daarna de Vermouth door een strainer in het glas en vul aan met Double Dutch Pomegranate & Basil. Strooi nu wat eetbare glitter over het drankje en top af met een takje rozemarijn. Happy drinking girls!

 

Deze cocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.