N

NEWS! HOOFDREDACTRICE KIKI OPENT POP-UP TERRAS IN DE WIJNGAARD

fruits de mer pop up - pop up resaturants amsterdam - fruits de mer in de wijngaard

We’ve got some news! Naast jullie online te verblijden met dagelijkse inspiratie en tips om dingen te doen, kunnen we jullie nu ook offline ontmoeten. En niet zomaar ergens, maar in een wijngaard. Kiki en haar favoriete chef Joost van den Branden openen namelijk een pop-up terras deze zomer. Wie, wat, waar, wanneer?! Kiek vertelt het je.

Zoals jullie weten ben ik – voor m’n vak, voor jullie dus! – altijd aan het speuren naar bijzondere plekjes. Zo stuitte ik vorige jaar op wijngaard de Amsteltuin, in de voorstad van Amsterdam. Ik was meteen verkocht en vroeg me vooral af waarom deze ongelooflijk romantische plek nog zo relatief onbekend was. Ik dacht meteen: hier wil ik ooit iets moois organiseren. Dit moeten immers meer mensen ervaren!

Pop-up terras in de voorstad van Amsterdam

Even een fast forward naar een jaar later. De plek bleef in mijn hoofd spoken. Dat, in combinatie met het winnen van het RTL-4 programma Herman’s Pop-up Restaurant (remember?), resulteerde in een mooi plan. In wijngaard de Amsteltuin wil ik mensen samenbrengen, laten genieten, een ervaring neerzetten. Uiteraard met eten en wijn.

Samen met Joost ging ik terug naar de wijngaard, om het plan voor te leggen een de eigenaren. Een fles wijn en Fruits de Mer plateau later (eten meebrengen is immers altijd een goed idee), was het gedeelde enthousiasme voor het pop-up plan duidelijk. Met als resultaat: Fruits de Mer in de wijngaard.

fruits de mer pop up - pop up resaturants amsterdam - fruits de mer in de wijngaard

Fruits de Mer in de wijngaard: voor bourgondische zonaanbidders.

Fruits de Mer in de wijngaard is een pop-up terras voor wiens hart sneller gaat kloppen van schaal- en schelpdieren in combinatie met een goed glas wijn. Voor levensgenieters die van een bijzondere ervaring houden (jullie!). Voor alle Francofielen die geen zin hebben in een lange autorit. Voor wie gek is op oesters slurpen en langoustines peuzelen. Voor wie van linnen gedekte tafeltjes houdt. Voor wie meer wil weten over wijn maken. Voor wie op zoek is naar een romantische date tussen de wijnranken. Voor bourgondiërs en zonaanbidders.

Kan jij je vinden in bovenstaand profiel? Surf dan als de wiedeweerga naar https://www.fruitsdemerpopup.nl/ om een tafeltje te reserveren. De pop-up opent iedere zondag van 6 juni tot en met 1 augustus en een ticket van €75 per persoon koop je vooraf. Daarvoor krijg je een glas bubbels, een rondleiding over de wijngaard en een uitgebreide lunch met Fruits de Mer plateau, bisque, baguette & een fles wijn per tafel.

Schuif jij aan een tafeltje tussen de wijnranken deze zomer? Dan zie ik je daar!