8

8 x FIJNE FLEXWERKPLEKKEN & LUNCHEN IN DEN HAAG

Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den Haag

Raak jij ook een beetje inspiratieloos van werken in je eigen huis? Herkennen wij. In dit artikel staan daarom een aantal gezellige tentjes waar je heerlijk je laptop open kan klappen en hard aan het werk kan, terwijl je aan je koffie nipt. Een goede huiskamersfeer, chille achtergrondmuziek en de benodigdheden voor een effectief flexwerk-middage.

Flexwerken in Den Haag, dat doe je hier!

Club vers

Dit hippe tentje naast Den Haag HS is al eerder genoemd door ons, maar naast lekker en bijzonder eten kan je er ook heel goed werken met je laptop. De blauw betegelde muren zijn samen met de rest van het interieur ook nog eens heel fotogeniek. De inspiratie komt hier spontaan aanwaaien!

Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den HaagFoto via: Club Vers // Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den Haag

Pim Coffee – 2 locaties

Pim Coffee heeft die gezellige huiskamer feeling, dat mede wordt gecreëerd door de relaxte playlist die ze altijd op hebben staan. Ze hebben heel veel lekker en continu wisselend gebak en heerlijke koffie, op twee verschillende locaties in Den Haag. Jezelf verwennen tijdens het harde werken lukt hier dus ook vast en zeker.

Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den HaagFoto via Eat.Pure.Love // Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den Haag

Café Blossom

Dit mooie, lichte en gezellige café is een topplek om je laptop open te klappen. Mocht je nou met collega’s/sparringpartners zijn en willen vergaderen, dan kan dat hier erg goed. Ze hebben namelijk een meeting room, waarin trainingen, workshops, vergaderingen en zelf wijnproeverijen kunnen worden gehouden!

Meer koffiespots in Den Haag vind je hier >

Bij Hem

Dit tentje is ontzettend knus en gezellig, net als het straatje waar het in gevestigd is. Wederom een huiskamersfeer met fijne achtergrondmuziek. Een ideale werksfeer dus. En mocht je jezelf willen belonen aan het einde van je werkdag: ze hebben meer dan 20 soorten Gin Tonics!

Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den HaagFoto via Indebuurt // Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den Haag

Café Madeleine

Om een beetje Parijs te proeven, hoef je niet eens per sé naar de stad zelf! Café Madeleine laat je even denken dat je er daadwerkelijk bent. Ook niet gek dat ze dit hebben kunnen bewerkstelligen, want ze hebben meerdere locaties in Parijs zelf. Wie wil nou niet zijn laptop even openklappen in de stad van de liefde?

Wél daadwerkelijk naar Parijs? Dit zijn onze tips >

Bink Rooftop

Deze locatie is top voor wanneer je wat meer rust op wilt zoeken. Hoewel het een stukje buiten het centrum van Den Haag ligt, is het een enorm fijne werkplek op een goede hoogte. De skyline van Den Haag is aanwezig! Daarnaast heeft het interieur een lekkere jaren 50 vibe, waarbij de rode bar in het midden er meteen uitspringt. En aan het werk of niet, met een bar hebben we geen problemen toch?

Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den HaagFoto via Indebuurt // Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den Haag

Barista Café

Bij Barista Café komt weer dat huiskamergevoel terug. Ze zijn het café begonnen vanwege hun passie voor koffie maken, dus een goed bakkie kan je hier zeker krijgen. En dat bakkie troost heb je nodig met al dat harde werken. Mocht je jezelf daarnaast nog willen verwennen, dan hebben ze allerlei lekker zelfgemaakt gebak.

6 x gezellige restaurants in Den Haag >

John & Junes

In het mooie Zeeheldenkwartier in Den Haag zit het tentje John & Junes. Ook hier voel je je meteen thuis door de relaxte en gezellige (werk)sfeer. Naast goed werken kan je hier ook heerlijk eten. Ze hebben een enorm uitgebreide menukaart, en onder andere de versgebakken taartjes ga je niet kunnen laten staan.

Flexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Werkspot Den Haag / taart in den haagFlexwerken in Den Haag // Hotspots Den Haag // Taart in  Den Haag // Lunchen in Den Haag

Ontbreekt er nog een fijne flex werkplek in Den Haag? Laat het ons weten!

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

[wdi_feed id=”1″]

Bron omslagfoto: Barista Café

 

 

CategoriesWork