T

TURKSE PSYCHOLOGISCHE THRILLER SERIE ‘FATMA’

fatma netflix - fatma serie - fatma netflix serie - fatma thriller - fatma nieuwe serie - fatma turkse serie - turkse serie netflix

Ook uit Turkije komen goede Netflix Originals en in deze spannende misdaadserie is het een vrouw die de misdrijven pleegt. Nieuwsgierig geworden en/of op zoek naar een nieuwe titel voor jouw Netflix & Chill avond? Hieronder lees je alles wat je moet weten over de Turkse psychologische thriller ‘Fatma’.

Op zoek naar een nieuwe titel? Vind hier wat je moet weten over de Turkse psychologische thriller serie ‘Fatma’ op Netflix >

Psychologische thrillers

Een groot deel van de beste films aller tijden is een psychologische thriller. Met dit soort thrillers proberen filmmakers vooral te spelen met de donkere kanten van het menselijk brein. Er wordt gespeeld met de verwachtingen van het publiek, en soms zijn het de hoofdpersonages die allerlei psychologische spanningen moeten verdragen.

Ook leuk! Vind hier nog meer Netflix tips van ons >

Het verhaal

In deze Netflix serie speelt de Turkse actrice Burcu Biricik de hoofdrol (Fatma Yilmaz). Zij is een nette schoonmaakster met een duister geheim. Nadat ze een tragedie in haar leven meemaakt, gaat ze over tot moord en wordt de meest onwaarschijnlijke seriemoordenaar.

Fatma vermoordt alleen niet zomaar mensen. Elke persoon die ze doodt, brengt haar dichter bij haar doel om haar vermiste man te vinden. Ze doet haar werk waarvoor ze is ingehuurd, en wat is een beter beroep om moorden te verdoezelen dan een schoonmaakster zijn?

De trailer

Fatma netflix // fatma serie // turkse serie fatma // turkse thrillers / fatma op netflix

Turkse Netflix Original series

Ook Netflix ontdekte afgelopen jaren de grote Turkse markt en kocht niet alleen verschillende series, maar liet ook ook al een aantal Netflix Original series maken. Denk aan ‘The Protector‘ en ‘The Gift.’ Deze deden het allemaal goed en dat zal zeker ook gelden voor ‘Fatma.’ Vooral als je kijkt naar de spannende trailer, de intrigerende plot en de sterke hoofdrolspeelster.

En, ben jij al overtuigd om de Turkse psychologische thriller serie ‘Fatma’ te kijken op Netflix?

CategoriesChill