koepelkerk - Arthur Santangelo - renassance hotel amsterdam
E

EVENTTIP: CULINAIRE ROMANTIEK IN DE KOEPELKERK

Culinaire romanticus opgelet! Deze herfst neemt executive chef Arthur Santangelo je mee in de Romantiek van de Italiaanse Taal met een Italiaans 4-gangenmenu geserveerd in de inspirerende 17e eeuwse Koepelkerk. Zet dit coronaproof event in Amsterdam in je agenda!

Italiaanse roots met een moderne twist

Met prachtige gerechten zoals kalfswang gemarineerd in rode wijn en kabeljauw met burrata ravioli geeft chef Arthur zijn Italiaanse roots een moderne twist. En het mooie is: je kunt de romantische diner ervaring compleet maken met de selectie aan bijpassende wijnen.

Meer winterse date tips in Amsterdam vind je hier >

Chef x Conservatorium

Chef Arthur, geboren en getogen in Italië in de kleine regio Molise, heeft de kneepjes van de Italiaanse keuken geleerd van zijn eigen grootmoeder. Na piano gestudeerd te hebben aan het Conservatorium besloot hij van Nederland zijn tweede thuis te maken. In oktober brengt chef Arthur Nederland en Italië samen en verrast met zijn klassieke tonen op de piano.

15, 22 & 29 oktober

Een onvergetelijke culinaire avond is gegarandeerd dus! Het reserveren van een tafel in de prachtige Koepelkerk kan via RenaissanceAmsterdam.nl. Het event is exclusief beschikbaar op 15, 22 & 29 oktober. Het romantische diner kost €45 per persoon exclusief wijn.