O

OMG! JE KUNT SLAPEN IN HET SATC-APPARTEMENT VAN CARRIE BRADSHAW

slapen zoals carrie bradshaw - SATC Appartement New York - Sex and the city appartement - Airbnb Sex and the city - Sarah Jessica Parker appartement - SATC-appartement

We hebben er lang op gewacht, maar Sex and the City is terug! Om het langverwachte nieuwe hoofdstuk van de baanbrekende serie te vieren, opent het iconische appartement van Carrie Bradshaw haar deuren. En, jij kunt hier in slapen! Inclusief een kijkje in haar kleding- en schoenenkast.

Slapen in het ‘Sex and the City‘-appartement van Carrie Bradshaw? Je doet het hier >

Nee, het is geen fake news. Check op Airbnb maar: ‘Privékamer in rijtjeshuis aangeboden door Sarah Jessica’. Boek met je bestie een ticket naar New York, (sowieso een geweldig idee), stop je koffer vol met de mooiste outfits en andere fashion items en waan je vervolgens een nacht in het appartement van je dromen.

Het appartement van Carrie Bradshaw

Airbnb heeft in samenwerking met de enige echte Sarah Jessica Parker haar appartement uit Sex and the City volledig nagebouwd. Inclusief de iconische blauwe inloopkast én het bureau waar Bradshaw al haar stukken tikte. Ondanks het niet het échte huis van Carrie is, is het verschil onopmerkelijk.

Helaas voor de Nederlanders, maar net zoals de basis van de serie, is dit Sex and the City pareltje te vinden in New York. Voor de liefhebbers die met alle liefde de zee overvliegen: vanaf 12 en 13 november overnacht je hier voor maar 23 euro per nacht.

Het interieur

De Airbnb is een regelrechte reconstructie van wat je in de serie ziet. En, dan ook écht. De kleuren matchen de set, en naast de inloopkast en het bureau vind je hier ook het palmprint bankje en de o zo bekende mega telefoon. Waarschijnlijk krijg je niet mr. Big aan de lijn, maar het geeft zeker wel een boots aan de Sex and the City sferen. Daar doen we het voor!

slapen zoals carrie bradshaw - SATC Appartement New York - Sex and the city appartement - Airbnb Sex and the city - Sarah Jessica Parker appartement - SATC-appartement

Living the Carrie Bradshaw dream

Uiteraard kun je in het SATC appartement uren doorbrengen in de iconische inloopkast of enthousiast op je laptop tikken met uitzicht op de straten van New York. Maar, er is meer!

Zo checkt Sarah Jessica Parker, oftewel Carrie Bradshaw, je (virtueel) in, is er een volledige stylingsessie en fotoshoot bij het appartement inbegrepen -waar je de peperdure schoenen & vintage stukken uitgebreid mag passen – en staan de cosmopolitan-cocktails voor je klaar. Kortom: living the Carrie Bradshaw dream, voor maar 23 euro per nacht. Wanneer ga jij?

En, wat denk jij van slapen in het appartement van Carrie Bradshaw?
Je boekt de Airbnb hier >

CategoriesChill