D

DIT IS HET ITALIAANSE VEGAN RESTAURANT VAN AMSTERDAM

vegan restaurant amsterdam - vegan italiaans restaurant - eerste italiaanse vegan restaurant - vegan amsterdam - veganistisch restaurant amsterdam

Steeds meer mensen worden geïnspireerd door de veganistische lifestyle. Het is goed voor de wereld en niet te vergeten: ook voor jezelf. Om nog met volle teugen te genieten van jouw favoriete Italiaanse gerechten opent binnenkort het eerste veganistische Italiaanse restaurant van Amsterdam. Hieronder vind je alles wat je hierover moet weten.

Vind hier alles wat je moet weten over het eerste Italiaanse vegan restaurant in Amsterdam >

Het Restaurant

Trevi’s opent 1 februari het allereerste plant-based Italiaanse restaurant in onze hoofdstad. De gerechten zullen alle heerlijke Italiaanse smaken bevatten die je kent en waar je zoveel van houdt. Gemaakt met liefde en respect voor dier en natuur met de intentie om jouw buikje te vullen met een heerlijk en voldaan gevoel.

Ook lekker! Vegan sushi eten in Amsterdam doe je hier >

De Keuken

De belangrijkste ingrediënten van Trevi’s zijn liefde, passie en tijd. Je kent het gezegde ‘good things take time’ vast wel en waarschijnlijk weet je ook dat dit zeker klopt. De bloem die ze hier gebruiken wordt direct geïmporteerd uit Italië en laten ze rusten voor 72 uur, zodat je de perfecte crunchy pizzabodem krijgt met niks anders dan verse ingrediënten.

De Eigenaar 

De belangrijkste man is eigenaar en chef Salah, een Marokkaans-Italiaanse jongen die is opgegroeid in Treviso. Hij heeft zijn strepen verdiend door bij veel verschillende Italiaanse restaurants te werken. Je zult zijn passie en expertise absoluut proeven in elk gerecht wat je besteld. Zijn specialiteit is Italiaans brood, olijven pesto en cashew-based parmezaanse kaas.

10 x de lekkerste vegan restaurants voor lunch en diner in Amsterdam vind je hier >

De Winkel 

Naast het restaurant en de take-away service die Trevi’s bied, verkopen ze ook huisgemaakte en geïmporteerde Italiaanse producten. Deze kun je dus lekker mee naar huis nemen om thuis jouw eigen Italiaanse creaties te maken. Scoor hier het lekkerste Italiaanse brood, superfoods, huisgemaakte pesto en nog veel meer!Google Maps: Pijnackerstraat 6, Amsterdam (De Pijp)
Trevi’s Amsterdam > 

Met wie schuif jij binnenkort aan bij het eerste Italiaanse veganistische restaurant van Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots