E

EDELSTENEN WINKELS IN AMSTERDAM: NOORD, OOST, ZUID & WEST

Edelstenen winkels in Amsterdam - Edelstenen kopen in Amsterdam

In de hoofdstad kom je allerlei leuke winkeltjes met edelstenen tegen. Super leuk als je op zoek bent naar een uniek cadeau of als je jezelf een boost wil geven met zo’n mooie en functionele steen. Wij hebben de … leukste voor je op een rijtje gezet. Leuke edelstenen winkels in Amsterdam: dit zijn ze!

Dit zijn … x leuke edelstenen winkels in Amsterdam >

De juiste edelsteen voor jou kiezen, edelstenen reinigen, edelstenen opladen in het licht van de volle maan, er valt veel te leren over edelstenen. Maar dé manier om daarmee te starten is om er zelf één aan te schaffen.

Bijvoorbeeld de Carneool, de steen van het leven die het vertrouwen geeft dat alles goed komt en voor moed en positiviteit staat. Of een Amethist, de steen van loslaten waardoor het makkelijker wordt om zonder oordeel naar jezelf te kijken en die alles om je heen harmoniseert.

1. Edelstenen kopen in Amsterdam: Gems by Shy

Aan de Haarlemmerdijk is Gems by Shy gevestigd. Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid? Dan moet je hier aankloppen! Je zal worden begeleid in het vinden van de perfecte edelsteen, allemaal eerlijk en duurzaam. Maar naast edelstenen kun je er ook bijzondere sieraden en kaarsen kopen. Het perfecte cadeauwinkeltje dus voor een vriendin of voor jezelf!

2. Edelstenen winkels in Amsterdam met theehuis: Roos

Bij Stichting Roos draait het allemaal om bewustwording en spiritualiteit. Er worden in de winkel aan de P.C. Hooftstraat allerlei mooie workshops rond spiritualiteit georganiseerd maar je kunt er ook terecht voor mooie edelstenen en spirituele artikelen. Leuke tip: bij deze edelstenen winkel in Amsterdam zit een theehuis: een lunchroom met biologisch, vegetarisch, veganistisch en vooral lekker eten. Leuk te combineren dus!

3. Mineralen en edelstenen winkels in Amsterdam: Royal Gems

Aan de Albert Cuypstraat vind je één van al de leuke edelstenen winkels in Amsterdam: Royal Gems. Hier kom je echte bijzondere exemplaren tegen zoals een bergkristal of grote amethist. Je kunt een bezoekje aan deze winkel perfect combineren met een gezellige middag struinen over de Albert Cuypmarkt en zult er door de mega grote collectie vast in slagen om een edelsteen te vinden die bij je past.

4. Edelstenen winkels in Amsterdam: Aurana

Aan de Oude Hoogstraat kun je al tien jaar lang van eind april tot half mei terecht voor mooie edelstenen. Bij Aurana kun je niet alleen edelstenen kopen, je leert er ook onwijs veel. Neem voor je bezoek dus zeker een kijkje op de website, om precies te leren waar je nu echt naar op zoek bent, of bijvoorbeeld hoe je edelstenen kan reinigen.

5. Alle soorten edelstenen: Fabula Rosa

Eén van de meest bekende edelstenen winkels in Amsterdam, Fabula Rosa, vind je aan de Rozengracht. Vandaar dus ook de naam van de winkel! Edelstenen, kristallen, tarotkaarten, orakelspellen, boeken, je vind het er allemaal (en nog veel meer) op één plek. Ideaal toch. De winkel staat dan ook bekend om haar bijzondere collectie edelstenen, kristallen en geodes. Dus, sla deze zeker niet over als je op zoek bent naar bijzondere edelstenen winkel in Amsterdam.Het Stenen Tijdperk is een winkel in Amsterdam en webshop in Edelsteen, Mineralen, Sieraden en Fossielen.

6. Edelstenen winkels in Amsterdam: Het Stenen Tijdperk

Het Stenen Tijdperk is een winkel aan de Haarlemmerstraat gespecialiseerd in edelsteen, mineralen, sieraden én fossielen. Ben je op zoek naar bijzondere exemplaren voor een mooi prijsje? Dan kun je hier terecht. Al kun je hier natuurlijk ook terecht als je op zoek bent naar hele grote kristallen om mooi in huis te zetten! En sla ook zeker niet de sieradenafdeling over. Ben je al tijden op zoek naar een mooi paar oorbellen of bijzondere ring met een edelsteen? Grote kans dat je die hier zult vinden.

En, bij welke van deze edelstenen winkels in Amsterdam ga jij langs?

CategoriesWalk & Visit