K

KIJKEN! 5 DRINGENDE DOCU’S OVER KLIMAATVERANDERING

documentaires klimaatverandering - documentaire klimaatverandering - documentaires netflix - films klimaatverandering - series klimaatverandering - documentaires klimaat - klimaat - natuur - klimaatserie netflix - klimaat docu netflix - netflix aarde

De Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) heeft afgelopen juli voor de zoveelste keer de noodklok geluid. Al komt die boodschap bijna niet nog aan, is het nooit te laat om je te verdiepen. Hieronder vind je daarvoor 5 goede Netflix documentaires over bewust leven en het klimaat.

Meer verdiepen in de wereld en het klimaat? Vind hier 5 dringende documentaires over klimaatverandering, te zien op Netflix > 

David Attenborough: A Life On Our Planet

In deze steengoede documentaire over klimaat en meer staat David Attenborough voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog en bij de veranderingen die hij heeft gezien. Het gaat over de grootste uitdaging voor het leven op aarde op dit moment en laat zien wat we aan natuur hebben verloren.
IMDb: 9,1

Klimaatdocumentaire Rotten 

De documentaire ‘Rotten’ duikt diep in het hart van de levensmiddelensector en onthult onsmakelijke feiten en geheime krachten die bepalen wat wij uiteindelijk eten. Per aflevering wordt een onderwerp op feitelijke en goed onderbouwde manier besproken.
IMDb: 7,2

Ook interessant! Vind hier 8 docu’s die jouw kijk op de kledingindustrie veranderen >

Our Planet

In deze documentaire over de aarde en klimaat ontdek je de prachtige natuur op onze planeet en zie je wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens. Deze documentaire maakt je zeker bewust van problemen waar je nog niets van af wist!
IMDb: 9,3

A Plastic Ocean

Wanneer een documentairemaker met eigen ogen ziet hoeveel plastic er in en op de oceanen drijft, besluit hij de impact op de natuur te onderzoeken. In deze documentaire over klimaatverandering op Netflix reizen ze in een periode van vier jaar naar twintig locaties over de hele wereld om dit te doen.
IMDb: 8,0

\

The Game Changers

The Game Changers laat zien hoe plantaardig eten invloed heeft op het leven en de prestaties van topsporters. Formule 1-coureur Lewis Hamilton en UFC-vechter Conor McGregor werkten mee aan deze bijzondere documentaire.
IMDb: 7,9
En, welke van deze documentaires over klimaatverandering op Netflix ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill