L

LEKKER ETEN VOOR EEN HOGER LIBIDO? DEZE PRODUCTEN WERKEN LIBIDO VERHOGEND

Veel mensen zijn al lang op zoek naar libido boosters. Door de jaren heen is er niet veel veranderd, maar is er wel van steeds meer producten bekend welke werking ze hebben op je lichaam. Nieuwsgierig? Hier vind je wát je zou moeten eten voor een hoger libido.

Deze heerlijke ingrediënten en voedingswaren zorgen ook nog een voor een verhoogd libido >

Oesters

Oesters zijn wereldwijd een populaire delicatesse, maar het eten van oesters komt oorspronkelijk uit Italië. Doordat er veel zink in oesters zit verhoogt dit je vruchtbaarheid als je ze eet. Onderzoekers hebben ook ontdekt dat oesters veel aminozuren bevatten en deze stimuleren je libido. Meer gekke weetjes over oesters vind je hier >


Avocado 

Deze delicatesse uit Midden-Amerika bevat heel veel vitamine E. En een belangrijke eigenschap van Vitamine E is dat het je kracht geeft en je energie niveau verhoogt. Dit zou ervoor zorgen dat de vonk tussen je partner en jou dus sneller overslaat.

Asperges

Asperges bevatten veel vezels, kalium, vitamine A en C, vitamine B6, thiamine en foliumzuur. Nu horen we je denken. Wat betekent dat dan allemaal? Er wordt gezegd dit de histamineproductie stimuleert welke nodig is voor jou om een orgasme te bereiken.

Honing

Honing helpt bij de testosteronproductie bij mannen en het mineraal dat in honing zit verhoogt het libido van vrouwen. Dus honing is het wondermiddel om je zintuigen wakker te maken en je libido te activeren.

makkelijke cocktail recepten - zoete cocktail recepten - recepten met honing - cocktails met honing - zelf cocktails maken - rosetulips - honing kopen - verschillende soorten honing

Chorizo

Rood vlees, zoals de chorizo worst, bevat veel proteïnen en zink die voor een verhoogde productie van testosteron zorgen. Wat chorizo nog aantrekkelijk maakt is dat de chili een peptide in de darm activeert wat lijkt op een soort natuurlijke viagra.


Zalm

Zalm bevat arginine, een aminozuur die nodig is voor de productie van stikstofmonoxide. Hoe meer stikstof in het lichaam, hoe beter erecties zullen zijn voor mannen en jouw geslachtsdeel krijgt hierdoor ook een boost. Daarnaast helpt zalm bij de bloedcirculatie naar de geslachtsorganen en dit verbetert ook de erectie.

Steur 

De steur heeft zacht wit vlees met amberkleurige lagen, de eitjes (het kaviaar) zijn zwart en staan bekend als het zwarte goud. Het is lekker, libido verhogend en stimuleert je vruchtbaarheid. Alles in één dus!

Wat ga jij als eerste eten om jouw (en je partners) libido te verhogen?