3

31 x GRATIS SHOWS MET ADVENTSKALENDER VAN DE KLEINE KOMEDIE

adventskalender kleine komedie - gratis komedie

Wat doe je als Comedy Café als je geen bezoekers kunt ontvangen? Dan zou je een digitale show kunnen streamen, maar De Kleine Komedie in Amsterdam onderneemt een extra stap: zij hebben een digitale adventskalender gelanceerd met iedere dag een comedy show van een nieuwe artiest.

Lachend aftellen naar het nieuwe jaar, dat kunnen we nu wel gebruiken. Dit is wat je kunt verwachten van de adventskalender van de Kleine Komedie >

Gratis mini-voorstellingen

De adventskalender van de Kleine Komedie is bij uitstek de leukste van dit jaar, als je het ons vraagt. Van 1 december t/m 1 januari kan iedereen vanaf de bank genieten van een korte voorstelling. Wie op de planken staat blijft tot de dag zelf een verrassing. Achter ieder ‘vakje’ schuilt een andere artiest.

10 x Cabaret Shows op Netflix >

De afgelopen dagen waren onder andere Brigitte Kaandorp, Yentl en de Boer en Paul de Munnik te zien. De shows zijn uiteenlopend: ze verzorgen cabaret, kleinkunst en theatermuziek, van zowel bekende als minder bekende namen. Op deze manier kunnen zij een boost aan bekendheid krijgen.

adventskalender kleine komedie

Anonieme financierder 

Hoe de theatermakers betaald kunnen worden? Dat hebben ze te danken aan een bezoeker van de Kleine Komedie, die anoniem wil blijven. Zij vond het idee van een adventskalender een goede en stelde voor alles te betalen.

Meer leuke adventskalenders om cadeau te doen vind je hier >

Gigantisch succes

De originele adventskalender is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. In slechts zes genoten 640.000 mensen van de gratis shows. Ter illustratie: jaarlijkst trekt de Kleine Komedie zo’n 110.000 bezoekers. Mensen kunnen het blijkbaar goed gebruiken, een lach op hun gezicht. 

Wil jij meegenieten van de dagelijkse shows van de Kleine Komedie? Elke dag om 12 uur komt een nieuwe video online. Die vind je hier > 

CategoriesChill