8

8 x CORONAPROOF TRAKTEREN VOOR JONG & OUD

coronaproof trakteren - trakteren tijdens corona - coronaproof traktatie - coronaproof traktatie - traktatie maken - trakteren tips - coronaproof trakteren tips

Coronaproof traktaties zijn super handig als jij of je kind jarig zijn tijdens de corona periode. Deze zijn makkelijk en snel te maken, maar zeker niet minder leuk om te krijgen! Inspiratie nodig? Hieronder vind je 8 ideeën om coronaproof te trakteren voor jong en oud.

Jarig in corona tijden? Vind hier hoe je coronaproof kunt trakteren voor jong en oud > 

1. Piñta Ballon 

Met een een Stuff-A-Loons maker kun je super makkelijk ballonnen vullen met traktaties. Vul je ballon met mini chocoladereepjes zoals Kitkat en Twix of mini Tony Chocolonely. En natuurlijk ook nog wat confetti om er echt een feestje van te maken. Prik een gaatje in de ballon en jouw traktatie komt vanzelf tevoorschijn.

coronaproof trakteren - trakteren tijdens corona - coronaproof traktatie - coronaproof traktatie - traktatie maken - trakteren tips - coronaproof trakteren tipsBron: van Kaat

2. Autosnelweg Traktatie

Deze autosnelweg in traktatie vorm maak je van zwart papier of servetten en witte stickertjes. Wil je er een gezonde versie van maken? Maak de traktatie dan met ontbijtkoek. Liever een ongezonde variant? Maak de snelweg dan met jouw favoriete chocoladereep.

Bron: ANNEKOEN digitaal

3. Regenboog Bekers

Hoe cute zijn deze regenboog bekers? Je doet je favoriete zakje snoep, verpakte koek of chocolade snacks in de bekers. Daarna vul je de bekers verder met wattenbollen als wolken en daar steek je dan de regenboog rietjes in.

Bron: Lady Lemonade

4. Surprise Ijsjes

Deze ijsjes zijn een wel heel lekkere verrassing, want het bolletje is namelijk een heerlijke bonbon. Daar wikkel je een servetje omheen en zo stop je hem in een hoorntje. Het hoorntje is ter decoratie, want mag vanwege helaas corona niet opgegeten worden.

Bron: Lady Lemonade

Jarig in coronatijden: vind hier hoe je er toch een gezellige verjaardag van maakt >

5. Smoothie shots

Deze traktatie is niet alleen snel klaar maar ook nog eens lekker gezond! De spuitjes zijn gevuld met een rode smoothie die je zelf kunt maken of in de winkel kunt kopen. Je haalt de spuitjes bij de apotheek in verschillende maten en kunt ze na het vullen eventueel nog schoonmaken met water!

Gezonde traktatie: smoothie shots - Beter door EtenBron: Beter door eten 

6. Smakelijke moestuin

Deze zoete moestuintjes zijn gemaakt van (gezonde) brownies en versierd met een takje munt. De plastic bakjes koop je in het tuincentrum en kan je opvullen met een prop bakpapier. Bak de brownies volgens het recept en snijd ze (met handschoenen aan) wanneer ze goed afgekoeld zijn op maat. Prik er tot slot een takje munt in en klaar is je moestuin!

Gezonde traktatie: brownie moestuin - Beter door EtenBron: Beter door eten 

7. Fotocupcake Red Velvet

Ontwerp super makkelijk je eigen fotocupcakes bij bijvoorbeeld de HEMA. Kies voor cakejes met je lievelingsfoto erop, een spreuk of een bedrijfslogo. Zo maak je elk feestje extra bijzonder en kun je gewoon trakteren!

Wil je toch liever helemaal geen contact tijdens het geven van jouw traktatie en heb je wat meer te besteden? Kies er dan voor om coronaproof te trakteren door de brievenbus!

8. Brownies per post

Hoe leuk is het om thuis te komen met brownies op je deurmat? Precies! Brownies als brievenbus cadeautje hebben zich een vaste plek verworven op de markt voor chocolade en andere originele cadeautjes per post.  Vanaf €12,45, hier bestel je brownies per post >

Bron: Brownies per post
En, welke van deze ideeën om coronaproof te trakteren voor jong en oud ga jij zeker gebruiken?

CategoriesGive