1

10 x LEUKSTE CABARET SHOWS OP NETFLIX

cabaret shows netflix - cabaret netflix - cabaret show netflix - comedy netflix - comedy show netflix - netflix tips - netflix tip

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch? En, wist je dat je hiervoor niet eens je bank af hoeft?Hieronder vind je namelijk de 10 leukste cabaret shows op Netflix. Let’s have some fun!

Vind hier de leukste cabaret shows op Netflix >

Thiago Ventura: POKAS

In deze special maakt tv-acteur Thiago Ventura uit Brazilië grappen over onder andere het arme Braziliaanse buurtleven, sociale onderwerpen en legt hij uit waarom daden meer zeggen dan woorden.
IMDb: 6,8

Fortune Feimster: Sweet & Salty

De Amerikaanse actrice, comédienne en schrijfster Fortune Feimster gaat in deze show het podium op. Ze verteld de grappigste verhalen over, onder andere, haar zuidelijke roots en haar ontluikende seksualiteit.
IMDb: 6,8

Marc Maron: End Times Fun

Marcus David Maron is een Amerikaanse stand-upcomedian en acteur. In deze nieuwe stand-upspecial praat hij over politiek, celebritystatus, religie, technologie en meer. Sinds 2017 speelt hij ook een hoofdrol in de Netflix-serie GLOW.
IMDb: 6,8

Tom Papa: You’re Doing Great!

Thomas Papa is een Amerikaanse stand-up comedian en radio host. Hij praat over onder andere dikker worden, social media, huisdieren, Staten Island en de ‘goede ouwe tijd’ in een special vanuit zijn thuisstaat New Jersey.
IMDb: 7,1

Bert Kreischer: Hey Big Boy

Bert Kreischer is een Amerikaanse stand-up comedian, reality tv-presentator en acteur. Hij is nog steeds het ultieme comedyfeestbeest en praat weer over ouderschap en het gezinsleven in een stand-upspecial in Cleveland.
IMDb: 7,1

Ook leuk! Vind hier 5 comedy podcast tips om vrolijk van te worden >

Jim Jefferies: Intolerant

Geoff James Nugent is een Australisch stand-upcomedian en acteur. Tussen verhalen over een rampzalige date gaat Jim Jefferies in op generatieverschillen, zijn eigen rare gewoonten en de verschuivende grenzen in stand-upcomedy.
IMDb: 7,1

Tom Segura: Ball Hog

Tom Segura is een Amerikaanse stand-up comedian, schrijver, acteur en podcaster. Hij scoort met ongemakkelijke openhartige verhalen over moeders, vaders, het volgen van je dromen – en andere dingen waar je liever niet aan denkt.
IMDb: 7,3

22nd Annual Mark Twain Prize for American Humor celebrating: Dave Chappelle

David Khari Webber Chappelle is een Amerikaanse komiek, satiricus en acteur. Hij krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het KEnnedy Center in Washington D.C.
IMDb: 7,4

Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Taylor Elyse Tomlinson is een Amerikaanse stand-upcomedian. Ze is midden 20 en heeft het gehad. Te oud voor feestjes, te jong voor ‘huisje, boompje, beestje’, stort comedian Taylor Tomlinson zich op de keuzes in haar leven.
IMDb: 7,4

Hannah Gadsby: Douglas

Hannah Gadsby is een Australisch comédienne en actrice. Ze won in 2006 de Raw Comedy-wedstrijd bij het Melbourne International Comedy Festival. Nu keert ze terug voor haar tweede stand-upspecial en deelt haar nieuwste kijk op populariteit, identiteit, taal, feminisme en meer.
IMDb: 7,8
En, welke van deze leuke cabaret shows op Netflix ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill