W

WILLEN WE ZIEN: DEZE INTERIEURVLOGGER KRIJGT EEN REALITYSERIE

de huismuts realityserie

Iets wat we leuk vinden aan deze tijd: met dank aan social media kan iedereen worden wat ‘ie wil zijn. En met een beetje ‘hulp’ van de pandemie zijn veel ondernemers tot nieuwe, creatieve ideeën gekomen. Een van de grote voorbeelden op dit gebied is Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts. Zij en haar vriend Willem kochten onlangs, vrij spontaan, een vakantiepark. Hun avonturen in aanloop naar de grand opening zijn gefilmd en binnenkort te zien op Net5.

En geloof ons als we zeggen dat je dit wil zien. Niet alleen staat Rachel als De Huismuts bekend om haar bohemien leefstijl, ook worden haar stijlvolle interieurtips door velen omarmd. En dat niet alleen, al jaren inspireert ze haar volgers op het gebied van opvoeden, reizen en dus interieur.

Als je het zo leest, is de aanschaf van een familiepark niet eens zo gek (reizen + gezin + interieur = vakantiepark?). Toch is het dat wel: Rachel, Willem en huisvriend Martijn Manschot met wie ze het park kochten, hebben nul komma nul ervaring in het runnen van een vakantiepark.

Start before you’re ready

Dat brengt ons gelijk bij datgeen wat de avonturen van De Huismuts zo inspirerend maakt: start before you’re ready. Het is hét motto van Rachel, en in dit geval dus ook van Willem en Martijn. Want ook al heeft het drietal geen enkele ervaring op dit gebied, ‘als jij beweegt, beweegt de wereld met jou mee’, legde Rachel onlangs al in een vlog uit.

Het Wylde Pad

Dan over het park. Het park ligt in Noordoost Friesland, aan het Wyldpaed Oast. Het drietal heeft daarom heel toepasselijk gekozen voor de naam Het Wylde Pad. Maar hoe kom je tot de aanschaf van een vakantiepark?! Dat zit zo: Rachel en Willem waren samen met Martijn op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland. Na een aantal mislukte bezichtigingen stuitten ze op dit vakantiepark, te koop aangeboden in Friesland. Met acht verschillende huisjes, appartementen, een groepsaccommodatie en 90 bedden. Nét ffe anders dan ‘een vakantehuisje’, maar hey, why not?

Ze willen deze zomer al open gaan voor gasten en wie De Huismuts een beetje kent, snapt dat de lat hoog ligt: dit park moet hip, mooi en bruisend worden. Gaat het lukken om alles naar smaak in te richten, terwijl je ook rekening moet houden met een budget? Lukt het om de buurtbewoners mee te krijgen in de ambitieuze plannen? Hoe houd je je relatie én je vriendschap warm, als de kans bestaat dat dit project uitloopt op een nachtmerrie? Zitten ze in het nuchtere Friesland überhaupt te wachten op een hipster trio uit de Randstad met nul ervaring in recreatie?

Antwoorden op al deze vragen krijg je in de realityserie Het Wylde Pad, vanaf woensdag 28 april wekelijks om 20:30 uur te zien op Net5. Ga jij kijken?

Over inspirerende vrouwen gesproken:

“Hiske stopte met freelancen”
CategoriesWork