8

8 x CORONAPROOF BEDRIJFSUITJES ORGANISEREN

bedrijfsuitje - corona - coronaproof - organiseren

In 2020 hebben we allemaal hard moeten werken. Alles sloeg 180 graden om en iedereen deed zijn best een juiste weg te vinden. Niet meer dan logisch dat je je team wilt bedanken en iets leuks wilt doen! De beperkingen zijn groot, maar dat betekent niet dat niks kan! Wij helpen jou met 8 x leuke, coronaproof bedrijfsuitjes die ook jij kunt organiseren.

Vind hier 8 x leuke, coronaproof bedrijfsuitjes om te organiseren >

Online escape room

Fysiek een hit, online net zo’n hit! Deze versie heeft een speelduur van 1 tot 1,5 uur en bevat ook nog fysieke elementen. Iedere spelen krijgt een pakketje hiervoor thuis gestuurd. Ook is het spel uit te breiden met een borrelpakket. Ideaal om te eindigen met een online vrijmibo.

Bierwandeling in Amsterdam: 10 x biertjes to go hotspots >

Organiseer Crazy 88

Bedenk een lijst met 88 dingen in een thema, bijvoorbeeld kunst, Nederlandse spreekwoorden of voorwerpen uit de natuur of stad. Deel deze lijst met je team en geef ze drie uur de tijd om van zo veel mogelijk dingen van de lijst foto’s te maken. Voor iedere foto op de lijst krijg je één punt. Degene met de meeste punten binnen de drie uur wint natuurlijk!

Bierproeverij // coronaproof // bedrijfsuitje // organiseren

Online bierproeverij

Er is genoeg aanbod vanuit organisaties om professionele bierproeverijen online te organiseren, zoals deze van Hellobier. Een professional vertelt jullie meer over bier, brouwerijen en bierstijlen terwijl jij lekker op de bank geniet.

Zelf doen? Laat iedereen zijn favoriete biertje op een lijst zetten en deel de lijst met je collega’s. Sla vervolgens allemaal drie/vier biertjes in en proeven maar! Super leuk om te leren waar jouw collega’s van genieten, meteen een gespreksonderwerp!

6 x Borrelplank bestellen in Amsterdam >

Organiseer een Pubquiz

In dezelfde lijn kun je natuurlijk ook een pubquiz organiseren. Maak bijvoorbeeld teams zodat je collega’s samen kunnen werken. De pubquiz kan heel algemeen, maar een thema is ook leuk – ga bijvoorbeeld voor 2020 feitjes, muziek of Ik Houd Van Holland.

Schilderworkshop à la Bob Ross

Iedereen kent hem wel: Bob Ross – de bedenker van de ‘Joy of painting’-methode. Heb je een kleiner team? Breng dan wat schilderspulletjes en een groot vel of doek langs bij je team. Start de Zoomsessie en deel je scherm terwijl jullie allemaal luisteren naar de schilder zelf. En iedereen kan schilderen volgens deze methode, dus geen excuses!

30 x Originele cadeaus van kleine ondernemers >

Foute bingo

Ook bingo is nu makkelijk online te spelen met verschillende generatoren. Per e-mail kan je iedereen een bingokaart toe sturen. Start een videocall en draaien maar! Zorg voor leuke prijsjes en je hebt gegarandeerd een leuke avond. Je kunt ook een thema aan de bingoavond geven, zoals een foute bingo, en de prijsjes in thema houden.

coronaproof bedrijfsuitje // online bedrijfuitje // coronaproof bedrijfsuitjes // teamuitje corona

Cocktailworkshop

Hetzelfde geldt voor het maken van cocktails. Bedenk drie cocktails en deel de recepten van tevoren zodat iedereen de benodigdheden in kan slaan voor de cocktail die hij of zij wil maken. Ga tijdens de online vrijmibo zelf aan de slag en geniet van het weekend.

Kookworkshop

Benieuwd of een van je collega’s stiekem een keukenprins of -prinses is? Dat kan tijdens een online kookworkshop! En hoe leuk is het om op sterrenniveau te koken. Voor de online kookworkshop krijgt iedereen een boodschappenlijst of een speciale foodbox naar huis gestuurd met de ingrediënten. En een gezellig avond én een heerlijk gerecht!

En, coronaproof bedrijfsuitje ga jij met je team uitproberen?

CategoriesWork