DRINK / Drankje doen

7 x TOFFE COCKTAILSBARS IN ROTTERDAM

cocktailbars rotterdam - cocktail rotterdam - bar rotterdam - restaurants rotterdam

Een goed glas wijn is altijd fijn, maar nog blijer worden we van een cocktail in een bijzonder glas. In Rotterdam barst het gelukkig van de cocktailbars. Bij deze spots vind je oude klassiekers maar ook allemaal nieuwe (en verrassende) combinaties van smaken. Hieronder vind je precies waar je hiervoor moet zijn in onze havenstad.

Vind hier de tofste cocktailbars in Rotterdam > 

DoDo

DoDo is een top plek om af te spreken met vriendinnen, romantisch te dineren of om je ogen uit te kijken in deze ‘ontdekhoek’. Ook voor de non-alcoholics onder ons vind je hier lekkere mocktails en exotische, huisgemaakte ice-tea’s. Dit is ‘de ultieme stek voor vreemde vogels, bijzonder vogels & slimme vogels’ volgens de eigenaren.
Google Maps: Karel Doormanstraat 34, Rotterdam
DoDo > 

Supermercado

In dit swingende, Latijns-Amerikaanse cocktailbar-restaurant heerst een zwoele vibe en serveren ze vanuit hun mooie cocktailbar de lekkerste cocktails. Van de Big Ass Margarita en welbekende Pornstar Martini tot de Best Kept Secret. Ga hier zeker eens langs en thank us later.
Google Maps: Schiedamse Vest 91A, Rotterdam
Supermercado >
 

cocktailbars rotterdam - cocktail rotterdam - bar rotterdam - restaurants rotterdamBron: Supermercado

Ook leuk! 14 x de beste cocktailbars in Amsterdam vind je hier >

JAQ

JAQ is een knusse bar en de perfecte plek om de avond lekker door te ‘Jaqqen’ met cocktails, lokale bieren en bar bites. Dit maakt het een super fijne spot om te zitten voordat je het nachtleven van Rotterdam ontdekt.
Google Maps: Kruiskade 9, Rotterdam
JAQ > 

Calaboose

De cocktails van Calaboose zijn gebaseerd op de specerijen uit de Gouden Eeuw en VOC-periode. In de zomer zit je hier heerlijk in de tuin, maar binnen zit je ook zeker niet verkeerd. Je voelt je hier meteen thuis door het strakke maar sfeervolle interieur, tropische cocktailbar en hoog zitgedeelte aan de houtskoolgrill.
Google Maps: Oudedijk 273, Rotterdam
Calaboose > 

cocktailbars rotterdam - cocktail rotterdam - bar rotterdam - restaurants rotterdamBron: Calaboose

Botanero

Mexicaanse spirits, zoals Sotol, Mezcal en Tequila spelen hier de hoofdrol in jouw cocktailglas. Bij Botanero kan je terecht voor het proeven van hun signature drinks, gerechtjes en botana’s. Waan je hier even in Mexicaanse sferen en voel je echt alsof je even op vakantie bent.
Google Maps: Mariniersweg 55, Rotterdam
Botanero > 
 

Amehoela

De eerste neo-tiki bar van Rotterdam met tropical street food. De tropische menukaart is geïnspireerd op de street food cultuur van Mexico-stad, Havana, Manila, Buenos Aires en Lima. Laat je verrassen door alle lekkere hapjes en de geweldige cocktails. A-me-hoela!
Google Maps: Mauritsweg 33, Rotterdam
Amehoela > 

cocktailbars rotterdam - cocktail rotterdam - bar rotterdam - restaurants rotterdamBron: Amehoela

 Zin in een goed ontbijt na al die cocktails? Vind hier de lekkerste ontbijtplekjes van Rotterdam >

Didot34

Restaurant & Bar Didot34 serveert cocktails samen met een ‘fourth meal’ concept: kleine internationale gerechten die je de hele dag kan bestellen. Met jazzy muziek op de achtergrond is dit een heerlijke plek om te flexwerken, borrelen en dineren.
Google Maps: Slaak 34, Rotterdam
Didot34 >

Wat is jouw favoriete spot om cocktails te drinken?Gerelateerde artikelen