cafe binnenvisser amsterdam
G

GOED EN GEZELLIG DINEREN BIJ CAFÉ BINNENVISSER

Goed, gezellig en sfeervol uit eten in Amsterdam? Bij Binnenvisser zit je goed! De naam komt van hun oude straatnaam af, waar ze vroeger altijd heerlijke eetfeestjes gaven: deze sfeer willen ze creëeren bij Café Binnenvisser!

Natuurwijn

Wat je zeker niet moet afslaan bij Café Binnenvisser is de selectie wijnen die ze hebben. Deze wisselen wanneer de eigenaren Bob en Maarten er zin in hebben. Logisch, want er is zoveel moois om te schenken. Also nice: hun goede selectie aan bieren en frisdranken.

cafe binnenvisser amsterdamCafé binnenvisser Amsterdam

Wisselend menu

Je kunt niet alleen heerlijke drinks krijgen café Binnenvisser: ook het eten is fantastisch. Er is elke week een wisselend menu met zo’n 5 of 6 gerechten voor ook nog eens een leuke prijs.

Echte bestbestellers keren met enige regelmaat terug op het menu, maar het idee is van een wisselend menu is dat er wekelijks weer een ander product een podium krijgt. Leuk, toch?! Good to know: veel gerechten op het menu zijn vegetarisch of in ieder geval met veel groenten (denk aan spitskool met eekhoorntjesbrood, maitake en szechuanpeper – yummm) Alle gerechtjes kosten tussen de €7- €15.

cafe binnenvisser amsterdam

Meer gezellige borrelplekken in Amsterdam >

Bar Hangen

Geen zin in diner, maar wel in de sfeer van Café Binnenvisser? Ook dan zit je hier goed. Deze hotspot is tevens een heerlijke plek maakt om aan de bar te hangen met een drankje en een borrelhapje. Met andere woorden, een plek waar we graag komen. En opnieuw. En nog eens.

Locatie

Café Binnenvisser is te vinden aan de Bilderdijkstraat 36, Amsterdam. Leuk: wanneer het mooi weer is staat het grote terras ook buiten. Schattige houten tafeltjes met een goed uitzicht, op de weg of op het park. Gegarandeerd genieten!

Maandag t/m donderdag 17:00 – 00:00 uur
Vrijdag en zaterdag 17:00 – 02:30 uur
Zondag 17:00 – 00:00 uur

En, wanneer schuif jij aan bij het gezellige (en smaakvolle) café Binnenvisser?

CategoriesFijne Foodspots