C

COCKTAIL WORKSHOPS IN AMSTERDAM: 5 X HIER KAN HET

Cocktail workshop Amsterdam - Cocktail cursus Amsterdam - Cocktails Amsterdam

Dranken, technieken, recepten… Er valt zó veel te leren in de wereld van cocktails. Een cocktail workshop is daarom dé manier om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen, of je nu al over flink wat basiskennis beschikt of je nog nooit een cocktailshaker hebt aangeraakt. Wij hebben de leukste hotspots voor cocktail workshops in Amsterdam voor je op een rijtje gezet!

Of je nu op zoek bent naar een cocktail workshop in een grote bar of kleine bar, voor een privé-evenement of voor je vrijgezellenfeest, op deze plekken kun je plaatsnemen tussen de likeuren en shakers in voor een professionele cocktail cursus >

House of Bols cocktail workshop

Voor een écht origineel cadeau of date-idee moet je bij de House of Bols Cocktail Experience vlakbij het Museumplein in Amsterdam zijn. Voor €30 euro per persoon doe je een tour door het House of Bols cocktailmuseum en volg je daarna een cocktail workshop waar je in 30 minuten twee cocktails maakt met hun eigen welbekende likeuren, wodka en jenever. En achteraf mag je ook nog eens een cocktail bestellen bij de Bols-bar!

The Cocktail Agency cursus

Wil jij meer uitgedaagd worden in het leren van cocktails? Bij de cocktail workshop van The Cocktail Agency leer je hoe je hun unieke cocktailrecepten maakt, dus niet de mainstream cocktails die je in elke bar kunt bestellen! Dan kom je pas echt thuis met unieke tricks op your sleeve voor je eigen cocktailavond.

Cocktail workshops bij Spirited Union

Fan van rum? Bezoek de destilleerderij van Spirited Union dan om je eigen rum samen te stellen óf natuurlijk om een cocktail workshop te volgen, of hoe zij het zo chique noemen: een Mixology Cocktails Masterclass. Voor €35 euro per persoon shake je in 2 uur 3 cocktails. De workshops worden gehouden vanaf groepen van 12 personen of groter, perfect dus voor je vrijgezellenfeest, verjaardag of werkuitje!

Liever naar een cocktailbar? Dit zijn leuke hotspots in Utrecht >

Cocktail cursus Rising Moon

Bij de cocktail workshop van Rising Moon begeleiden professionele bartenders jou om de basiskennis van het cocktailvak onder de knie te krijgen, al vanaf €25! Ze hebben een vaste locatie voor hun cocktail workshops in Amsterdam, maar ze kunnen ook naar je toe komen om feestjes en bijeenkomsten nóg unieker te maken.

Dazzling Cocktails in Amsterdam centrum

Aan het Rembrandtplein in Amsterdam kan je de Dazzling cocktail workshop volgen. Voor €39,45 euro per persoon leer je in 2 uur alles over de geschiedenis van cocktails en maak je 2 cocktails per persoon. Daarna kun je met de groep genieten van een 3-gangen diner!

Dus, op welke locatie van dit lijstje boek jij je cocktail workshop?

Bron omslagfoto: Pexels

CategoriesNiet gecategoriseerd