5

5 x SPECIALE CHODOLADELETTERS OM (JEZELF) CADEAU TE DOEN

naam in chocoladeletters bestellen

De Sint is weer in het land en dat betekent: sinterklaassnacks! Onder deze lekkernijen vallen natuurlijk pepernoten, marsepein, taaitaai, tumtums en bovenal: chocoladeletters. Tegenwoordig kun je all out gaan met versieringen. Dus bij deze 5 x speciale chocoladeletters om een ander of jezelf cadeau te doen.

Speciale chocoladeletters om cadeau te doen >

Waarom geven we eigenlijk chocoladeletters?

Chocoladeletters zouden af kunnen stammen van letters van brooddeeg die in middeleeuwse kloosterscholen gebruikt werden bij het leren schrijven. Een andere mogelijke oorsprong is een gewoonte uit de 19e eeuw om sinterklaascadeaus onder een kleed te leggen. Om aan te geven voor welk kind de cadeaus waren, lag er een letter van brooddeeg bovenop.

Met citroen meringue – €7,95

Bij de Patisserie van de Bijenkorf kijken we ieder jaar weer onze ogen uit. Daar maken ze bijna een kunst van mooie chocoladeletters creëren. Check bijvoorbeeld deze met citroen meringue.

15 x Sinterklaas cadeaus onder 15 euro >

Tony’s Chocolenly Pepernoot – €10,49

Kun je niet kiezen? Ga dan voor puur, melk én wit met deze verpakking van Tony Chocolonely. Bovendien krijg je twee snacks in één; in deze speciale chocoladeletters zitten pepernoten verwerkt.

Vegan Chocoladeletter – €2,99

Holland & Barrett vullen hun schappen met vegan én glutenvrije chocoladeletters. Ook kun je daarbij kiezen hoeveel procent cacao je erin wilt hebben: 35, 42 of 56 procent.

Pakjesavond? 9 x Sinterklaas coronaproof vieren >

De mengelmoes – €6,95

Deze letter van Dille & Kamille heeft alles: pepernoten, fudge, carameldrops & meringue! Voor de echte zoetekauw het ideale cadeautje.

Chocoladeletter met goud – €15,95

Deze letter heet niet voor niets de ‘Sinterluxious‘. Daarom een chocoladeletter voor de luxe paarden onder ons. Eerlijke pure Belgische chocolade gevuld met gevriesdroogde aardbeien en pecannoten. Daarnaast bestrooid met flinterdunne stukjes echt goud.

En, elke speciale chocoladeletters ga jij proberen?

CategoriesGive