B

BUCKETLIST: HIER KUN JE SLAPEN ZOALS WINNIE THE POOH

Droomde je als kind om te leven als Winnie The Pooh? Slapen in een schattige boomhuis midden in de Ashdown Forest, tussen de honingpotten en knus decor? Dan is dit je kans: want in Sussex, Engeland kan het!

De geanimeerde wereld komt tot leven! Hier kun je slapen zoals Winnie The Pooh >

Slapen zoals Winnie The Pooh

Het is de 95e verjaardag van de geliefde gele beer. En, om dat te vieren kun je in het zuiden van Engeland overnachten in échte Winnie The Pooh sferen. Het verblijf wordt gehost door de huidige tekenaar, Kim Raymond, die al 30 jaar de originele avonturen illustreert. De getekende wereld komt helemaal tot leven en dat zie je terug in het huisje, decor en zelfs de omgeving.

Zo zegt Kim Raymond zelf: “De ‘Bearbnb is een unieke ervaring die de charme van Pooh tot leven brengt voor fans, terwijl tegelijkertijd de originele avonturen worden geëerd.” Dat belooft wat!

Voor op je bucketlist! 7 x slapen in een boomhut in Nederland >

De Bearbnb

Het boomhuisje herken je aan de zichtbare boomtakken rond de deuropening. Neem een kijkje binnen en het lijkt net of je de wereld van Pooh binnenstapt. Zo vind je hier identieke decorstukken, het blauw-witte behang en planken vol met honingpotten, maar ook alles voor een comfortabele verblijf. Denk aan fijne bedden, een knusse zithoek en diverse wellnessproducten!

En, als kers op de taart! Staat de Bearbnb in het Ashdown Forrest in East Sussex dat in de boekenreeks de inspiratie was voor de hoofdstukken in het bos. Hoe cool is dat?

Leuke Pooh activiteiten

Het verblijf in Winnie The Pooh sferen gaan natuurlijk gepaard met de originele avonturen met Knorretje, Teigertje en vrienden. Zo worden gasten meegenomen op een rondleiding door de beroemde Ashdown Forest, speel je een spelletje “Poohsticks” op de Poohsticks Bridge en zitten “hunny-geïnspireerde maaltijden” bij je verblijf inbegrepen. Het geeft de ervaring nét wat extra’s.

Winnie The Pooh thuis

Niet gelukt om een plekje te kunnen bemachtigen bij het boomhuis van ’s werelds bekendste en hongerigste beer? Dan haal je Pooh sferen gewoon in thuis! Met deze Winnie’s retreat at home reeks kun je namelijk de bijzondere experience gewoon thuis creëren. Ook leuk!

Happy birthday Poeh beer! Ga jij slapen zoals Winnie The Pooh? Of vier je de 95e verjaardag gezellig thuis met de originele boeken, films & Winnie’s Retreat at Home reeks?

CategoriesChill