troost westergas - bierbrouwerij amsterdam - brouwerij troost amsterdam - troost biertjes -hotspots amsterdam
B

BIEREN EN HEERLIJK PUBFOOD BIJ BROUWERIJ TROOST, WESTERGAS

Het begon allemaal in 2014 met hun kleine brouwerij in de Pijp, maar vanwege groot succes opende Brouwerij Troost alweer een tijd geleden alweer hun grote locatie in het Westerpark in Amsterdam. Bieren, burgers en borrels op een toplocatie. De perfecte hotspot voor Girls Who Drink.. Beer!

Na 2014 ging het snel, inmiddels brouwen en bottelen ze op het Westergasterrein nog eens 700.000 liter bier (!) en zijn ze daarmee de grootste onafhankelijke brouwerij van Amsterdam. Alsof dat nog niet genoeg is, maken ze hun eigen frisdrank en kun je er ook nog eens terecht voor een pub-diner in brouwerij (of in de zon, op het terras!)

Ook leuk: neem wat biertjes mee naar huis, geef ze cadeau of drink het ter plekke op onder het genot van quesadillas, een juicy burger of één van de andere stevige gerechten die erbij worden geserveerd. Onmisbaar naast al die biertjes.

Brouwerij Troost westergas // foto door Studio Dependance

Met deze tips smaakt je bier beter >

En ben je nou nieuwsgierig naar het hele brouwproces van de biertjes die geserveerd worden? Dan kun je in kun eigen brouwerij meekijken hoe ze de biertjes maken. Elke zaterdagmiddag om 16:00 geven ze rondleidingen in Troost Westergas. Het duurt ongeveer vijfenveertig minuten en kost €8 per persoon. Er worden verschillende biertjes geproefd en je krijgt een flesje Troostbier mee naar huis. Hoe leuk is dat?!

Maar het houd niet op met de leuke dingen bij Troost, je kunt namelijk ook een zogenaamde ‘Muurtap’ huren. Deze tap is aangesloten op Troost Pilsner en dit kost €11,50 per liter. Ideaal voor een groepsborrel.

Brouwerij Troost Westergas

Pazzanistraat 25-27
1014 DB AMSTERDAM

CategoriesDrankje doen