E

Ein-de-lijk: zo is geld als (groeps)cadeau wél leuk

geld als cadeau - origineel groepscadeau - cadeau inspiratie

Een fles van de verkeerde wijn, een scheurkalender die niet zo grappig is, een cadeaubon van een winkel waar je nooit iets koopt… Als Jarige Job krijg je al snel cadeaus waar je gewoon, ehm, niet zo veel aan hebt. Vinden we jammer. Is namelijk niet alleen níet duurzaam, maar ook verspild geld. Daarom vinden we de nieuwe app Boon & Bliss het tippen waard. Zij fixen namelijk dat je wél een leuk cadeau kan geven.

We kennen allemaal het euvel: je moet nog snel even iets kopen voor de verjaardag van een familielid, een vriend, een kennis of een collega. Je hebt tijd tekort, bent te laat voor specifieke cadeauwensen en je wil er niet al te veel geld aan uitgeven. Dus koop je maar iets dat niet super leuk is, maar ook niet super stom want het gaat immers om ‘het gebaar’. Zonde eigenlijk, want hoe blij maak je de jarige job daar nu echt mee?

De feestelijke, gezellige versie van Tikkie

De makers van Boon & Bliss willen deze middelmatige cadeaus de wereld uit helpen en bedachten een, vinden wij, slimme oplossing. Een vernieuwende e-gift card. Anders dan anders. Zie het als de feestelijke, gezellige versie van Tikkie – waarmee levensgrote dromen plots tot de mogelijkheden behoren.

Het werkt namelijk als volgt: in de app kun je een cadeaubon maken voor álles. Of het nu de volgende weekendtrip is, een nieuwe tas of een welverdiende sabbatical. Maar ook die design droombank, een ticket naar de Bahama’s of een rondrit op een luxe jacht, dróóm en geef groots. Cadeaus die normaliter niet haalbaar zijn, zijn dat met Boon & Bliss wel. All you need to do is in de app typen waar het geld voor bestemd is. Vervolgens kan iedereen geld bijleggen, zodat ook duurdere cadeaus ineens mogelijk worden. Jij maakt dus een bijdrage aan het doel dat zinvol en relevant is voor jouw vriendin, vader, zus, opa. Vervolgens nodig je vrienden uit om bij te dragen aan dit doel/deze ervaring.

Eenmaal gedaan? Dan stuur je de magische cadeau link naar de ontvanger. De ontvanger kan het aan alles uitgeven door het bedrag op zijn of haar bankrekening te storten. Handig toch? Want hierdoor is de Jarige Job niet gebonden aan een geselecteerde handelaar. Geen verloopdatum, geen beperkingen. Jij als Jarige Job mag zelf kiezen.

Originele cadeaus voor duurzame vrienden >

Ook heel gezellig: iedereen die geld heeft bijgelegd krijgt te weten wat dat speciale cadeau is waarmee de ontvanger zichzelf heeft willen trakteren. Zo draag je als gever echt een keertje bij aan de ervaring van de Jarige Job. Want ja, wie ons een beetje volgt, weet dat wij levensgenieters pur sang zijn. Van de lekkerste natuurwijnen tot de mooiste ruiterroutes, bij Girls Who delen we gewoon heel graag in ervaringen (in principe hét bestaansrecht van deze website). Hoe leuk dus dat je op deze manier iemand kan trakteren op een ervaring waar diegene écht blij van wordt?

Geld in een leuk jasje

Als je je bedenkt dat er jaarlijks 20 miljard (!) aan ongewilde cadeautjes onze huizen binnen sluipen en onze wereld vervuilen… Of nog erger: wist je dat 30% procent van alle gegeven cadeaukaarten nooit wordt verzilverd? Wát een waste of zuurverdiende centen. Al die cadeaukaarten raken kwijt in de keukenla en worden teruggevonden als de datum is verlopen. Met Boon & Bliss geef je geld – wie is daar niet blij mee – in een leuk jasje en is het ook nog eens super easy om mensen te laten meebetalen. De bijbehorende QR-code is makkelijk te verwerken in een taart of kaart, waardoor dit mooie cadeau ook iets tastbaars heeft. 

Zelf proberen en de blits maken bij de eerstvolgende gelegenheid? Je download Boon & Bliss via deze link.

CategoriesGive