6

6 x LEUKE RESTAURANTS OP DE LINNAEUSSTRAAT IN OOST

restaurants linnaeusstraat - restaurant linnaeusstraat - linneausstraat in oost - eten Linnaeusstraat

Op zoek naar een fijne plek om te dineren Amsterdam Oost? Of je nou op date gaat, bij wilt kletsen met je vriendinnen of een etentje met familie hebt – bij deze restaurants op de Linnaeusstraat in Oost kun je terecht voor een geslaagd diner.

Vind hier leuke restaurants op de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost >

Five Brothers Fat 

Wat dacht je van het weekend inluiden met een fles (betaalbare) bubbels, in een gezellige setting met leuke Spaanse tapas op de kaart? Bij Five Brothers Fat zit je goed. Op alle locaties wordt je altijd openhartig ontvangen en hangt er een goede borrelsfeer.

Louie Louie

Op zoek naar een terras met lang zon in Oost? Tegenover het Tropenmuseum kan je bij Louie Louie genieten van de zonnestralen én van het veelzijdige menu. Van taco’s en krokante zoete-aardappelfrietjes tot vele speciaal biertjes en sangria. Voor ieder wat wils, waardoor iedereen hier zomers kan genieten.

De Biertuin

Vleesgerchten en lokaalbieren – dat is De Biertuin. Een gezellige locatie waar je kunt genieten van een stevige lunch, heerlijk diner of een borrel na een lange dag. Ook hebben ze een wisselend assortiment van 25 tapbieren en meer dan 120 bieren van fles. We like!

Café Kuijper

Bij Kuijper kun je heerlijk uitgebreid lunchen of lekker laat ontbijten. Tip van ons? Dit is een van de leukste plekken om voetbal (lees: Ajax) te kijken in Oost. Ook kan je hier flammkuchen en burgers eten genoeg biertjes van de tap en fles.

The Cottage

The Cottage is een gezellig café dat alles wat Brits is eer aandoet. Elke zondag serveren ze hier helemaal volgens de Engelse traditie een wekelijks variërende Sunday Roast. Denk aan gebakken aardappeltjes en Yorkshire pudding. Combineer dit zeker met een van de Amsterdamse, Engelse of Schotse biertjes, Britse ciders of cocktails.

Café de Jeugd 

Ook een leuke tip voor de borrel: Café de Jeugd (van de Eeuwige Jeugd). Hier komen pleziermakers samen die zich jong willen blijven voelen. Deze hotspot is perfect om een (speciaal)biertje te drinken met vriendinnen en een snelle hap te doen!

En, bij welke van deze leuke restauarants op de Linnaeusstraat schuif jij binnenkort aan?

CategoriesFijne Foodspots