H

HIER VIND JE UNIEKE BOEKETTEN, GEMAAKT DOOR BLOEMENKUNSTENAARS

bloomon - bloomon atelier - online bloemen bestellen - bloemen abbonement - bloemen laten bezorgen

Wat unieks in huis halen in plaats van je wekelijkse boeket uit de supermarkt? Goed nieuws voor jullie, want bloomon zet de bloemetjes buiten en viert hun nieuwe en verrassende concept: bloomon Atelier. Deze nieuwe bloemenlijn bestaat uit experimentele creaties, speciaal gemaakt door bloemkunstenaars die de trend zetten in floral design. Zo is geen enkele bos meer hetzelfde.

Een verrassingsmenu, maar dan anders

Vergelijk het met het verrassingsmenu van een goed restaurant of een kunstenaar die de vrije hand krijgt; ook met bloomon Atelier weet je vooraf niet wat voor creatie je te wachten staat. Maar over het algemeen weet je: dit zal ons bevallen.

Zoals geen kunstwerk hetzelfde is, zo zijn ook de creaties uit het atelier van bloomon stuk voor stuk 100% uniek. Anders dan de befaamde bloomon bos kleuren ze bij de Atelier buiten de lijntjes en is zowel de vorm, hoogte en uitstraling van de bos iedere keer totaal anders.

Dit is het grote belang van bloemen op de werkvloer >

online bloemen bestellen - bloomon atelier - bos bloemen samenstellen - bloemen laten bezorgen - bloomon

Founder en Style Director over de opmerkelijke designs

Patrick Hurenkamp, mede-oprichter van bloomon: “De originele bloomon bos is sinds onze start vijf jaar geleden echt een icoon geworden. Met onze nieuwe lijn bloomon Atelier experimenteren we met volledig nieuwe designs en blijven we onszelf én onze klanten uitdagen en inspireren.”

Anton van Duijn, Style Director van bloomon, vult aan: “In ons atelier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. We spelen met bijzondere combinaties van de allerbeste bloemen en brengen ze samen in opmerkelijke designs – van een modern ontwerp gevuld met enkel exclusieve Alliums tot een weelderige botanische bos; alles komt voorbij.”

Ook fijn: als de bossen uit het Atelier toch niet bij je passen, kun je binnen no-time weer overstappen naar de originele bossen!

bloomon - bloomon atelier - online bloemen bestellen - bloemen abbonement - bloemen laten bezorgen

Compleet met vazenset (voor ‘n prikkie)

En boeket zonder vaas is als een verrassingsmenu zonder bestek. Dat wordt lastig. Daarom heeft bloomon speciaal voor de nieuwe bloemenlijn een speciale vazenset samengesteld: drie stijlvolle vazen waarmee voor elk ontwerp de perfecte vaas kan worden gebruikt.

Bestel je die vazenset nu, dan betaal je een introductieprijs van €29 (in plaats van €49). Is het toch niet wat je ervan hoopte? Dan kun je de vazen binnen drie maanden gewoon terugsturen.

Jezelf of iemand anders verrassen? Meld je dan aan op bloomon.nl/atelier en geef de bloemenkunstenaars de vrije hand voor een unieke bos bloemen. Een cadeautje voor jezelf, óf voor een ander.

 

CategoriesGive