1

10 x BEKENDE NEDERLANDERS MET EEN PODCAST

bekende nederlanders podcast - bekende nederlander podcast - podcasts met bekende nederlanders - bn'ers podcast - bn'ers luisteren

Naast wandelen is ook podcasts luisteren een van onze favoriete bezigheden geworden. Veel bekende Nederlanders springen in op deze trend en maken daarom hun eigen podcast. Maar welke ga je dan luisteren? Hieronder vind je 10 bekende Nederlanders met een podcast om binnenkort te luisteren. 

Op zoek naar leuke podcasts voor tijdens een wandeling? Vind hier 10 bekende Nederlanders met een podcast > 

Zelfspodcast – Jaap Siewertsz van Reesema en Sander Schimmelpenninck 

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema en Sander Schimmelpenninck hun leven en de wereld waarin ze leven samen door. Twee dertigers met succesvolle carrières in de media, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Kortom, leuk om naar te luisteren!
Hier luister je de komische podcast >

EFFE REALITIVEREN – Kaj Gorgels

In deze podcast gaat Kaj in gesprek met allemaal verschillende bekende mensen. De podcast heeft geen vast thema en daardoor komen er allerlei zaken aan bod. De directe Rotterdammer heeft in zijn podcast al met veel verschillende bekende Nederlanders gepraat zoals Robin van Persie, Jesse Klaver, en Rico Verhoeven.
Luister de podcast hier >

Geuze & Gorgels – Kaj Gorgels en Monica Geuze

In Geuze & Gorgels praten beste vrienden Monica Geuze en Kaj Gorgels over alles wat hun bezighoudt. De twee zien elkaar te weinig en maken daarom één dag in de week tijd voor elkaar om eens goed bij te praten. Hoe fijn dat de rest van Nederland elke keer mag meeluisteren?
Hier luister je de podcast >

30 minuten Rauw – Ruud de wild

In deze podcast stelt radio-dj Ruud de Wild allerlei directe vragen aan zijn gasten. Het is een lekker pure podcast want er wordt namelijk elke keer een timer gezet van 30 minuten en in dit halfuurtje vuurt Ruud veel vragen op zijn gasten af.
Beluister de podcast hier >

Marc-Marie & Aaf Vinden Iets – Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius

Deze twee nemen niks voor lief. De onderwerpen die ze bespreken variëren van bakfiets tot airfryer en er worden vragen gesteld zoals: waarom een OV kaart geel is en wat het lelijkste strand in Nederland is. Er komt van alles voorbij in deze podcast en ze sluiten ze elke aflevering af met een recensie.
Luister de podcast hier >

Ook leuk! Vind hier nog meer leuke podcasts om te luisteren >Man man man, de podcast – Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren

Deze radio DJ’s zoeken in deze vermakelijke podcast uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ze bespreken onderwerpen zoals geld, vriendschap, daten en ruzie, en het is de ideale manier om een kijkje in de keuken van het mannenbrein te krijgen. Niet alleen leuk voor mannen dus, maar ook zeker een aanrader voor vrouwen als je een lach op je gezicht wilt krijgen!
Hier luister je de podcast > 

De BOOS AntiCoronaDepressiePodcast – Tim Hofman

De BOOS AntiCoronaDepressiePodcast, doen Tim Hofman en zijn team een poging de luisteraar in deze gekke tijden van het coronavirus niet BOOS, maar BLIJ te maken. In deze vrolijke serie deelt Tim onder andere zijn ervaring met thuiszitten – iets waar hij mee om leerde gaan toen hij een tijd geleden moest herstellen van een hersenschudding.
Hier luister je podcast > 

Littekens – Wilfred Genee

Iedereen heeft wel littekens, of ze nu fysiek of mentaal zijn, en daar gaat een verhaal achter schuil. In Littekens gaat tv-presentator Wilfred Genee in gesprek met bekende nederlanders over hun (on)zichtbare littekens. Wat heeft iemand meegemaakt dat diegene voor het leven heeft getekend?
Beluister de podcast hier >

Kukuru – Giel Beelen

In deze podcast gaat radio-dj Giel Beelen elke week in gesprek met een inspirerende spreker en praten ze over spiritualiteit en zelfontwikkeling. De gesprekken gaan onder andere over de thema’s slaap, sport, voeding, bewegen en andere lifestyle onderwerpen.
Hier luister je de podcast >

Mattie & Marieke – Mattie Valk en Marieke Elsinga

Het radioduo Mattie en Marieke zijn ook te luisteren als podcast. Iedere twee weken brengen ze weer een nieuwe aflevering. Samen met regisseur Tom ‘van de Intercom’, nieuwslezer Anne-Marie Rozing en Joe ‘Stagiair van de Show’ bespreken ze alle hoogtepunten.
Luister de podcasts hier >

En, welke van deze bekende Nederlanders met een podcast ga jij binnenkort beluisteren?  

CategoriesChill