B

BUCKETLIST! BARBECUEN OP HET WATER IN EEN DONUT BOOT

bbq donut - bbq donut boot - barbecue boot - barbecue donut - bbq donut huren - bbq donut verhuur - bbq op het water - barbecuen op het water

Ben jij nog op zoek naar een leuke en verrassende activiteit op het water tijdens een speciale gelegenheid? Zoals je verjaardag of een meidenweekend? Wat dacht je van een bbq-donut boot waarmee je kunt varen en barbecuen tegelijk! Hieronder lees je er alles over.

Vind hier alles over de bbq donut boot waarmee je kunt barbecuen op het water >

Grill & chill

De BBQ-donut is een ronde boot voor 10 personen die makkelijk te besturen is. In het midden van de boot vind je een bbq waarmee je de lekkerste gerechten kunt maken. Zo kun je heerlijk uitwaaien met een hapje en een drankje op een uniek bootje!

Ook leuk! Vind hier nog meer leuke activiteiten in eigen land >

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen te boeken als het gaat om deze bbq-donut. Je kunt de boot los boeken en zelf te eten en drinken meenemen, maar je kunt ook een all-in arrangement boeken. Voor €50 per persoon (minimaal 6 personen) dobber jij al op het water in je boot inclusief genoeg vlees (of vegetarische opties), salades, vers stokbrood, sauzen en biertjes of wijntjes!

bbq donut - bbq donut boot - barbecue boot - barbecue donut - bbq donut huren - bbq donut verhuur - bbq op het water - barbecuen op het water

Garantie van mooi weer

We zijn er natuurlijk allemaal overtuigd dat barbecueën het beste is met mooi weer! Lijkt het weer dan dus ook niet helemaal top te worden, dan kun je altijd 24 uur van tevoren gratis annuleren of verplaatsen. Hoe fijn is dat?!

Zie jij jezelf al helemaal zitten op deze bbq donut boot? Hier kun je hem huren >